Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Λαμπρή χειροτονία σε πρεσβύτερο π. Καλλίνικου Σαρακινλή (φωτο)


Σήμερα Σαββάτο 11 Ιουλίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Έδεσσας, συλλειτούργησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Κίτρους Γεώργιος και ο Σεβ Μητροπολίτης Ιωήλ. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιωήλ χειροτόνησε πρεσβύτερο τον Αρχιδιάκονο της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας π. Καλλίνικο Σαρακινλή και του έδωσε το οφίκιο του Αρχιμανδρίτου. 
Ο Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος θα υπηρετεί ως εφημέριος στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Υδραίας.

Στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο έλαβαν μέρος ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μητροπόλεως Κίτρους Αρχιμ. Βαρνάβας Λεοντιάδης, ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Εδέσσης Αρχιμ. Στέφανος Δέβρελης και μεγάλος αριθμός αγάμων και εγγάμων κληρικών της Ι. Μητροπόλεως και εκτός αυτής.

Παρέστησαν επίσης οι Δήμαρχοι Έδεσσας και Αλμωπίας Δημήτρης Γιάννου και Χρήστος Μπάτσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλης Ι. Τζαμτζής, οι βουλευτές Πέλλας Δ. Σταμενίδης και Λάκης Βασιλειάδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Π. Περδικάτσης και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.
xirkal
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.