Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Σφοδρή επίθεση στον Υπουργό Οικονομικών (βίντεο)


Ντοκουμέντα εξαίρεσης χιλιάδων επαγγελματιών από τα μέτρα για τον κορωνοίό κατέθεσε η βουλευτής στην Επιτροπή Οικονομικών

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας κυρία Θεοδώρα Τζάκρη μιλώντας σήμερα στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής στην δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου για την κεφαλαιογορά και άλλες διατάξεις ζήτησε από τον Υπουργό να αποσαφηνίσει:
Πρώτον την σύνθεση των διοικητικών συμβουλίων των εισηγμένων ΔΕΚΟ και οργανισμών δημοσίου συμφέροντος για να γίνει αντιληπτό αν θέλουν να διοικήσουν ή να ξεπουλήσουν. 
Δεύτερον επανέλαβε ότι η ΝΔ ανοίγει την πόρτα σε οικονομικές πυραμίδες με τους εναλλακτικούς οργανισμούς επενδύσεων, οι οποίες όταν καταρρεύσουν θα κάνουν το Κραχ του 1999 να μοιάζει με παιδικό πάρτυ και 
Τρίτον απέδειξε την χειροπιαστή εξαπάτηση δεκάδων ή και χιλιάδων ελευθεροεπαγγελματιών και αυτοαπασχολουμένων τους οποίους αφότου ο Υπουργός Οικονομικών και ο Πρωθυπουργός ανακήρυξαν ως πληττόμενους ΚΑΔ στην συνέχεια τους εξαίρεσαν από την αποζημίωση των 800 και των 534  ευρώ και πιθανόν από το σύνολο των μέτρων φορολογικής και ασφαλιστικής στήριξης.
Δεν υπάρχει «ολίγον πληττόμενος» και «πολύ πληττόμενος»  ΚΑΔ. Και δεν υπάρχει προηγούμενο στην δημοκρατική Ελλάδα τόσο μεγάλης εξαπάτησης, συνοδευόμενης από πανηγυρικό διάγγελμα πρωθυπουργού. 

Το πλήρες κείμενο της ομιλίας της κυρίας Τζάκρη έχει ως εξής:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ξερω κρεωπωλεια και καφε που κονομουσαν και πηραν σαν πλητωμενοι και το 800.....ενω εγω που εχω μαγαζι στο κεντρο των γιαννιτσων πηρα τα @ρχιδι@ μου.Δυστυχως λεει αληθειες η κυρια, ξεφτιλες κυβερνωντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και λέει αλήθειες, και πολλά άλλα έχασαν οι Έλληνες με τους μαυρογιαλουρους

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.