Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Έλαμψε δια της απουσίας του" ο Δήμαρχος Αλμωπίας από το χορό του "Ακρίτα" Σωσάνδρας


Έκδηλη ήταν η αγωνία των ανθρώπων του «Ακρίτα» Σωσάνδρας για την επιτυχή έκβαση του χορού που διοργάνωσαν την Παρασκευή το βράδυ στη γήπεδο της κοινότητας. Ο λόγος ήταν ότι ο χορός έπρεπε να γίνει τηρουμένων των μέτρων υγιεινής που προέβλεπαν οι σχετικές διατάξεις. Στο τέλος όμως όλα πήγαν καλά και ο κόσμος τίμησε τον χορό με την μεγάλη προσέλευσή του.
Αίσθηση όμως προκάλεσε η απουσία του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση αλλά και δημοτικών Συμβούλων της παράταξής του. Το ερώτημα που πλανάται είναι αν ο Δήμαρχος Αλμωπίας είχε άλλες ανειλημμένες υποχρεώσεις ή είναι αντίθετος στην διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων λόγω κορωνοϊού. Οι πληροφορίες του «Πελλαίου» λένε ότι στελέχη της παράταξής του δεν ενθάρρυναν την διοργάνωση του "Ακρίτα". 
Την εκδήλωση πάντως τίμησε με την παρουσία του ο «συγκυβερνήτης» και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Νίκος Παρούτουγλου, ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας Τάσος Τσερκέζος και ο πολιτευτής - Γενικός Συντονιστής Μητρώου Πολιτικών Στελεχών ΝΔ Κεντρικής Μακεδονίας  Στάθης Φουντουκίδης.

"Ο Πελλαίος"

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Είχαμε συνηθίσει τόσο καιρό τον άλλον να γυρνάει σε κάθε γλέντι και χαρά.. Και τώρα μας φαίνονται όλα ύποπτα. Η ανθρωπιά και η κατανόηση έχουν πάει περίπατο χρόνια τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον προτιμω σε εργα και οχι στα πανυγηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γκρεκομανος στα ποντιακα πανηγυρια θα παει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πάρετε τον κ. Μπινο, είναι σε τιμή ευκαιρίας. Τα κάνει όλα και συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύμφωνω με τον από πάνω.. Δε μας νοιάζει αν δεν πάει σε ΟΛΑ τα γλέντια.! Αλλά τόσα χρόνια με τον άλλον είχαμε συνηθίσει τις φώτο και την αυτοπροβολή του άλλου που σας φαίνεται περίεργο για τον μπατση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα άλλα. Ήταν η πρώτη προσπάθεια στην "κανονικότητα" και είχε και αυτό τη σημασία του. Οι συγκρίσεις σε αυτή την χρονική συγκυρία χωρίς νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακάρι να μην πάει σε κανένα πανηγύρι και να κάνει έργα
    Αλλά ούτε για πανηγύρι το βλέπω
    Ούτε για έργα
    Θέλουμε πίσω τον πανηγυρτζη με τον προσωπικό φωτογράφο που θέλει να γίνει πολιτευτής και δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.