Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Έδεσσας


Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας ενημερώνει το αναγνωστικό κοινό ότι λειτουργεί και πάλι από 1 Ιουνίου 2020 με κάποιες αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της. 
Συγκεκριμένα: 
ΔΕΝ επιτρέπεται η πρόσβαση μέσα στο χώρο της βιβλιοθήκης.
Εάν επιθυμείτε αποκλειστικά και μόνο να επιστρέψετε βιβλία, δεν απαιτείται να κλείσετε ραντεβού. Τοποθετείτε απλώς τα βιβλία στο ειδικό κουτί επιστροφής που βρίσκεται στην είσοδο της βιβλιοθήκης.
Εάν θέλετε να δανειστείτε βιβλία ψάχνεται και διαλέγεται από τον κατάλογο της βιβλιοθήκης στο διαδίκτυο στη διεύθυνση https://edessa.publiclibrary.gr/ χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά π.χ. (ελληνική λογοτεχνία, αστυνομικές ιστορίες, το όνομα του συγγραφέα που ενδιαφέρεστε ή τίτλο βιβλίου κ.α.). Στον κατάλογο αυτό μπορείτε να μπείτε χωρίς κωδικούς. Στη συνέχεια τηλεφωνείτε στη βιβλιοθήκη στο 2381026777, για να κλείσετε ραντεβού και να ενημερώσετε για το ποια βιβλία θέλετε να δανειστείτε Τα βιβλία σας θα ετοιμαστούν και τα παραλαμβάνεται αμέσως στην ώρα που έχετε κλείσει ραντεβού.
Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε υπολογιστή ή δεν γνωρίζετε τη χρήση του μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο στο 238102677 και να σας εξυπηρετήσουμε.
Εάν δεν είστε εγγεγραμμένο μέλος της βιβλιοθήκης, θα συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής μέλους στο προγραμματισμένο ραντεβού σας και θα παραλάβετε την κάρτα δανεισμού σας μαζί με τα βιβλία που ενδεχομένως θέλετε να δανειστείτε.
Πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι τα βιβλία που επιστρέφονται μπαίνουν σε καραντίνα τουλάχιστον τεσσάρων (4) ημερών πριν τοποθετηθούν ξανά στα ράφια.
Το ωράριο λειτουργίας της βιβλιοθήκης είναι το γνωστό
Τρίτη ,Τετάρτη και Παρασκευή 10.00 π.μ.- 14.00 μ.μ., 
Δευτέρα και Πέμπτη 11.00 π.μ.- 17.00 μ.μ.
Τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και τις αποστάσεις θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε όλους με ασφάλεια και να προχωρήσουμε στη σταδιακή άρση των περιορισμών εφόσον η γενική κατάσταση το επιτρέπει.
Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.