Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι λόγοι μη συμμετοχής της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ» στο πρόσφατο ΔΣ με την διαδικασία του κατεπείγοντος


Η επιστολή προς τον Πρόεδρο  

Με αφορμή την πρόσκληση της 2ης Ιουλίου για σύγκληση του Δημοτικού Συμβούλιου την 3η Ιουλίου και ώρα 15.00 με την διαδικασία του κατεπείγοντος διαπιστώσαμε τα εξής:
Α) Προκύπτουν θέματα διαχείρισης του με αριθμό 5513 τεμαχίου.
Β) Προκύπτουν ζητήματα που άπτονται στις ανάγκες της τοπικής κτηνοτροφίας.
Γ) Προκύπτουν θέματα δικαιωμάτων βοσκής.
Με γνώμονα λοιπόν την προστασία των κτηνοτρόφων της περιοχής αλλά και του υποψήφιου επενδύτη, ζητούμε από την νομική υπηρεσία του Δήμου μας να γνωμοδοτήσει σχετικά για τα εξής κάτωθι:
Α) Ποιο νομικό πρόσωπο έχει την διαχείριση του με αριθμό 5513 τεμαχίου;
Β) Εάν θεμελιώνονται δικαιώματα βοσκής που στηρίζονται σε εμπράγματα ή ενοχικά δικαιώματα και ποια είναι αυτά;
Γ) Εάν υπάρχει βεβαίωση της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης  για τυχόν θιγόμενα κτηνοτροφικά δικαιώματα;
Κατόπιν όλων των παραπάνω επειδή το υπό συζήτηση θέμα είναι μείζονος σημασίας κρίνουμε απαραίτητη την γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας του Δήμου. 
Τέλος εξαιτίας των ζητημάτων που προκύπτουν θεωρούμε την διαδικασία του κατεπείγοντος επικίνδυνη και ως εκ τούτου θα απέχουμε από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Παρακαλώ πολύ όπως αναγνωστεί η εν λόγω επιστολή στο Δημοτικό Συμβούλιο.

«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΜΠΡΆΒΟ ΓΙΑΝΝΆΚΗ,ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΜΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΆΜΙ,ΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΆ ΣΤΗΝ ΑΡΝΙΣΑ,ΝΑ ΜΗ ΓΊΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΑΡΝΙΣΗ ΣΕ ΌΛΑ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ;ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΊΣΟΥΝ ΟΙ ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΜΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΊΣ.ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΠΙΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ (ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ) ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΟΜΨΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΒΑΝ..ΤΟΤΕ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΓΕΝΗΣ. Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ (ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ) ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    2. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ "ΣΥΓΧΥΣΗ" ΕΧΕΙ ΕΦΕΥΡΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΟΜΕΤΡΙΑ ...ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΛΠ . ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ...ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΦΑΓΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤ ΟΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ (2΄Η 3) ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΑΣ

      Διαγραφή
  2. Η γνωστή συριζέικη ρητορική. Κρίμα Γιάννη. Χάνεις ευκαιρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεσα του ξερει ποιο ηταν το Βατερλω του (Αναρτηση που χρησιμοποιησε και ο αγαπημενος του δημοσιογραφος λιγες μερες πριν την αποφαση του ποταμιου κια μετα την εκανε γαργαρα) αλλα ειναι τοσο εξαρτημενος απο κινηση "ΔΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ" που θα τον παρουν μαζι τους....τον εκαψαν . Το καταλαβε ..ειναι πια αργα

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.