Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Eνωτική Δράση": Οι μάσκες έπεσαν


Αναφερόμαστε στο δήθεν ενδιαφέρον του Κου Γιάννου για επένδυση φωτοβολταιϊκών στην Άρνισσα και στην προσπάθειά του να μας παρουσιάσει σαν εμπόδιο σε αυτή. Έτσι λοιπόν ενώ από τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο και τις εξηγήσεις τόσο του ενδιαφερόμενου μισθωτή αλλά και τη γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου Κας Πέτκου, αναδείχθηκαν σοβαρά νομικά ζητήματα που μπορούν να εκθέσουν το Δήμο τόσο απέναντι στον ενδιαφερόμενο μισθωτή όσο και απέναντι στον επιχειρηματία – κτηνοτρόφο που κάνει χρήση της περιοχής και που ήδη κινείται νομικά ακόμα και σε ποινικό επίπεδο, η πλευρά του Κου Γιάννου ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ώστε να εξασφαλισθούν ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ απ΄ όλες τις πλευρές και επέμενε σε απόφαση μίσθωσης της έκτασης.

‘’Ας ψηφίσουμε πρώτα τη μίσθωση και μετά να εξετάσουμε τα προβλήματα, επέμενε ο Δήμαρχος’’!!! Και αυτήν ακριβώς την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ καταψηφίσαμε!!!

Και αυτό γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μας ‘’κατηγορήσουν’’ ότι διώχνουμε τις επενδύσεις ενώ αυτοί τις προσελκύουν. Βλέπετε επί Γιάννου εδώ και 10 χρόνια δεν προλαβαίνουμε να υποδεχόμαστε τους επενδυτές!!!

Εμείς τονίσαμε ότι πότε δεν είμασταν και δεν είμαστε εναντίον της επένδυσης. Προσπαθήσαμε μάλιστα να την προστατεύσουμε.

Η επιμονή λοιπόν του Κου Γιάννου να προχωρήσει ο Δήμος στη μίσθωση, κόντρα στα εξόφθαλμα εκκρεμή πραγματικά και νομικά προβλήματα, είναι αυτή που προς το παρόν ‘’έκαψε’’ το θέμα.

Και ας μην τολμήσει άλλη φορά ο Κος Γιάννου να μας ξαναδώσει μαθήματα υπεράσπισης του δημοσίου συμφέροντος.

Αυτός που……(έπεται συνέχεια)......

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ελενη όταν μας ζήτησες την ψήφο μας αυτό είχες κατά νου; Αν δε βγεις χθες να διαχωρίσεις τη θέση από αυτό που έζησε σήμερα ο κάθε Εδεσσαίος και την εικόνα που αυτή με κάποιον κύριο που στήριξες να κορόιδευει σαν μωρό τον εκλεγμένο δημερχο ( και μιλάω ως ψηφοφόρος δικό σου όποτε δεν τον έχω ψηφίσει τον ΝΥΝ δήμαρχο) τότε είσαι ένα με αυτούς. Εικόνες ντροπής σε ένα δημοτικό συμβουλιο κλαυσιγελο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΗΤΑΝ ΑΝΩΡΙΜΗ ΕΝΩ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΘΑ "ΩΡΙΜΑΣΕΙ" ΣΕ ΚΑΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.. Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν . ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ...ΑΥΤΟΣ Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ "ΧΩΡΙΟ" ΟΧΙ ΓΙΑ 4 ΑΛΛΑ 104 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κύριε 11:48 αν θες να μην μείνει πίσω το χωρίο για τα επόμενα 104 χρόνια βάλε εσύ υποψηφιότητα για δήμαρχος να δούμε τι μπορείς να κάνεις... όχι μόνο να έχεις άποψη άλλα να μπορείς να την αποδείξεις κιόλας....εκ των έσω.... οι ήρωες....

      Διαγραφή
  3. τζάμπα χαράμισα την ψήφο μου! τουλάχιστον την πρώτη κυριακη, αντωνη αν μας ξανα δεις να μας γράψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε ρε γκρίνια οι Εδεσσαιοι... Είναι οι γιαννιτσιωτες γκρινιάρηδες αλλά και εσείς δεν πάτε πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.