Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Τάσος Κούκος νέος πρόεδρος του Εδεσσαϊκού- Τι δηλώνει στην Η.Ε. karatzova.com με την εκλογή του


Ο γνωστός ορθοπεδικός, διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Έδεσσας, Αναστάσιος Κούκος αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του Εδεσσαϊκού, κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 20 Ιουλίου και ώρα 7:00μμ, στα γραφεία του Συλλόγου, στην Έδεσσα.
Ο κ. Κούκος διετέλεσε πρόεδρος στο ιστορικό σωματείο  πριν από μια δεκαετία περίπου, το 2010 και σήμερα επιστρέφει στα δύσκολα, σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας του Εδεσσαϊκού. Θα ηγείται 16μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και η διάρκεια της θητείας του θα είναι δύο χρόνια.

«Συλλογική προσπάθεια» 
Αμέσως μετά την ανάδειξη του κ. Κούκου στην προεδρία του Εδεσσαϊκού, ο γνωστός και καταξιωμένος γιατρός έκανε στην Η.Ε. karatzova.com την παρακάτω δήλωση:
«Αποφάσισα να ηγηθώ μιας προσπάθειας στην πορεία ανάκαμψης της ομάδας, σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, για να βοηθήσουμε όσοι μπορούμε, με πράξεις και όχι μόνο με λόγια. Η προσπάθεια που θα καταβάλλουμε ώστε ο Εδεσσαϊκός να μπει σε τροχιά αντάξια της ιστορίας του, είναι συλλογική και είναι απαραίτητη η πλαισίωση από προσωπικότητες που μπορούν να συμβάλλουν στην κατεύθυνση αυτή αλλά και η στήριξη από την τοπική κοινωνία. Συγκροτούμε μια ομάδα ανθρώπων που θα οριοθετήσει τους στόχους. Υπάρχει οικονομική στενότητα και δυσκολίες αλλά θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο»

Η ανακοίνωση του Εδεσσαϊκού
"Όπως αναμενόταν, η σημερινή γενική συνέλευση εξέλεξε την νέα διοίκηση της ομάδας για τα επόμενα 2 χρόνια. Στο νέο διοικητικό συμβούλιο επικεφαλής είναι ο γιατρός Αναστάσιος Κούκος και συμμετέχουν ως τακτικά μέλη οι Βύρος Αθανάσιος, Κακογλου Χρήστος, Μυλωνάς Γεώργιος, Ξενάκης Κωστής, Παπαϊωάννου Δημήτριος, Πατετσινης Αθανάσιος, Πηλαλιδης Ιωάννης, Ποζαρλης Χρήστος, Στοιος Ιωάννης και Τρυφωνιδης Ιωάννης. Ως αναπληρωματικοι ο δήμαρχος της πόλης Γιάννου Δημήτρης και οι Αγγελίδης Ιωάννης, Βαγουρδη Μαρία, Δαμος Κωνσταντίνος, Μαλουμιδης Κωνσταντίνος, Μιλης Αθανάσιος, Μιλτσης Νικόλαος, Μπουκουβάλας Τρύφων, Τσαουσης Χρήστος και Τσελεπης Λάζαρος

Η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα την Πέμπτη το βράδυ στις 21:00 στα γραφεία του Συλλόγου όπου θα πάρει τις πρώτες σημαντικές αποφάσεις.
Σήμερα ο κόσμος του Εδεσσαϊκού απέδειξε ότι η ομάδα μας, εκτός από παρελθόν και ιστορία έχει παρών και μέλλον. Η συμμετοχή στην νέα διοίκηση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
ΕΔΕΣΣΑΪΚΑΡΑ ΟΛΕ"

.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.