Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

KEΠ Έδεσσας: Διάθεση δελτίων αγροτικής εστίας ΟΠΕΚΑ έτους 2020


Τα Κ.Ε.Π. Δήμου Έδεσσας και Άρνισσας σας ενημερώνουν ότι οι δικαιούχοι των προγραμμάτων του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ (πρώην ΟΓΑ) θα πρέπει να προσέλθουν από τις 6/7/2020 έως 31/8/2020 για να παραλάβουν τα δελτία τους. Τα τυχόν αδιάθετα δελτία (Κοινωνικού – Ιαματικού Τουρισμού, Εκδρομών και Θεάτρων) θα διανέμονται με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα Κ.Ε.Π. από τις 7/9/2020, σε όσους εκ των δικαιούχων υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ (πρώην ΟΓΑ) έτους 2020 συμπεριλαμβανομένων και των κληρωθέντων που δεν παρέλαβαν τα δελτία τους μέχρι τότε.
Οι κληρωθέντες δικαιούχοι του προγράμματος δωρεάν παροχής βιβλίων, θα πρέπει να προσέλθουν στα συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία από 6/7/2020 μέχρι 28/9/2020 για να παραλάβουν τα βιβλία τους. Τα τυχόν αδιάθετα βιβλία και μέχρι την συμπλήρωση του αριθμού των δικαιούχων, θα διανέμονται με σειρά προτεραιότητας από τα συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία από τις 5/10/2020 και μετά.
Για την παραλαβή των δελτίων απαιτείται:
α) Η αίτηση συμμετοχής  ή ΑΜΚΑ και
β) Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
- Εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής του δικαιούχου, όταν η παραλαβή γίνει από τρίτο πρόσωπο

Πληροφορίες:
 Κ.Ε.Π. Έδεσσας: 2381350000 
 Κ.Ε.Π. Άρνισσας: 2381351560

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.