Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Όταν ο KOK τίθεται στην υπηρεσία του οργανωμένου εγκλήματος


Ανακοίνωση Πανελλαδικού Συλλόγου SOS Τροχαία Εγκλήματα:

Η φρικιαστική προσχεδιασμένη δολοφονία του 28χρονου Τόσκο Μποτζατζίτσκι  τον Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη που αρχικά αντιμετωπίστηκε ως τροχαίο με εγκατάλειψη με αποτέλεσμα η φυσική αυτουργός να αφεθεί αμέσως ελεύθερη και με την άδεια οδήγησης της, κατηγορούμενη για δυο πλημμελήματα (ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη θύματος) θέτει επί τάπητος την ανάγκη ΑΜΕΣΗΣ κατάργησης του άρθρου 43 του ΚΟΚ που χαρακτηρίζει πλημμέλημα την εγκατάλειψη θυματος τροχαίου και την συνολική αναμόρφωση της νομολογίας που αφορά τα τροχαία εγκλήματα με βαση την οποία στην συντριπτική τους πλειοψηφία χαρακτηρίζονται πλημμελήματα ("αμέλεια").
Φτάσαμε στο σημείο ο KOK τίθεται στην υπηρεσία του οργανωμένου εγκλήματος, και οι συμμορίες να αξιοποιούν την προστασία που παρέχει το κράτος στους δολοφόνους της ασφάλτου. 
Τι άλλο πρέπει να περιμένουμε να δούμε; 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.