Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

58χρονη γυναίκα από Κοινότητα του Δήμου Πέλλας η θετική στον κορωνοϊό


Άλλο ένα εργαστηριακά επιβεβαιωμένο κρούσμα της νόσου COVID-19 στον Δήμο Πέλλας. Πρόκειται για 58χρονη γυναίκα από Κοινότητα της ΔΕ Πέλλας που έχει τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό. 
Η γυναίκα ήταν προσκεκλημένη και συμμετείχε σε γάμο το περασμένο Σάββατο στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, όπου όπως είναι γνωστό βρέθηκαν 21 άτομα θετικά στον ιό, ανάμεσά τους ο γαμπρός και η νύφη. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Δεν θα πρέπει να ενημερωθούμε σε ποιο χωριό του Δήμου Πέλλας προέκυψε το κρούσμα; Ακόμη και τα κρούσματα που αναφέρονται σε Πιερία και Χαλκιδική... Δεν θα έπρεπε να γνωρίζει ο κόσμος σε ποιές πόλεις ή χωριά έχουν βρεθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ενημερωθείς για κάτι που δεν υπάρχει..?Γενικά λένε ένα κρούσμα εκεί και ένα κρούσμα εκεί και ποτέ δεν έτυχε κανένας να ξέρει κάποιον που να σε δω έχει νοσήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σκας από την ζέστη , να έχεις και τους καθυστερημένους δίπλα σου ,δεν παλεύεται ρε παιδιά.

      Διαγραφή
    2. Τελικά η βλακεία είναι ανίκητη

      Διαγραφή
  3. Λιγο τους νοιαζει!!!! Κατι τετοια ειδε ο Τσιοδρας κσι μας παρατησε!Η κυβερνηση να καταλαβει μονο ενας Τσιοδρας θα μπορεσει να μας ξελασπωσει...Φυσικα και ρεπει να πουν το χωριο και αλλα σημεια που περασε κσι να εχουμε τον νου μας!! Κριμα παντως γιατι σε λιγο θα γινουμε Ιταλια!! Φερτε πισω τον Τσιοδρα και μην θυσιαζετε τους Ελληνες στον βωμο τις οικονομιας και της απεριδκεψιας των νεων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστα!!!κ με ονοματεπωνυμο, παρακαλω!Να ξαναγινουν κ ιδιωτικα εξετασεις για να διασταυρωθουν οι γνωματευσεις, γιατι κατι φημολογειτε, οτι οποιος παει δε νοσοκομειο με πυρετο απο οποιαδηποτε αιτια, δηλωνεται κοροναιος κ παιρνει το νοσοκομειο 12000€ επθδοτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε παιδια ελεος, αν δεν πιστευετε τι σας νοιαζει που ειναι το κρουσμα, για τα προσωπικα δεδομενα σας μιλησε κανεις;;; φτανει ποια η ανθρωποφαγια για να ικανοποιησετε απλα τηντα θελω σας.

      Διαγραφή
  5. Οχι βρε παιδια ...γνωριζω οικογενεια στην Αλμωπια που εχασε και ατομο απο την αρρωστια και οι υπολοιπη ακομη τυρρανιουνται!! Η αρρωστια υπαρχει ...τι θελουν καποιοι ? Να αρρωστησει δικο τους ατομο για να πιστεψουν? Ας ροσεχουμε ολοι κσι να συμπεριφερομαδτε με σεβασμο προς τον συννανθρωπο μας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κυρία της οικογένειας δεν έφυγε από κορωνα, το ξέρουμε πολύ καλά άιντε

      Διαγραφή
  6. Τοτε πατε στα νοσοκομεια να πάρετε και εσεις τα 12000 ! Ειστε καλα? Καταλαβαινετε τι λετε? Και το χειροτερο καταλαβαινετε σε τι λαθος ιδεες πισυευετε? Ο κορονοιος υπαρχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σωστα οπως τα προβατα υπαρχουν ετσι και κοροναιος υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οποιος δεν πιστεύει θα κολλήσει πρώτος!! Ιολογια 3ου ετους Ιατρική. Οπώς υπήρχε η Ισπανική Γρίπη, η γρίπη των πτηνών, υπάρχει και ο covid. Η διαφορά είναι ότι αυτός μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οχι,δεν θα επρεπε να γνωρίζουμε ούτε πού ούτε ποιος.Τα προσωπικά δεδομένα είναι απόρρητα.Κρουσματα υπάρχουν παντου.Συμπεριφερομαστε ως θετικοί και εφαρμοζουμε μασκες/κοινωνική απόσταση.Ανοητοι κ ανεύθυνοι υπαρχουν παντα,δε χρειάζεται να τους μιμηθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσείς οι άπιστοι που διακομοδείτε τους πάντες ελάτε να σας πάω στο απίτι των κρουσμάτων με Covid-19 και δεν σας λέω να τους αγκαλιάσετε,απλά μια χειραψία ... Να δούμε πόσο χέστηδες είστε!!
    Φυσικά και τα κρούσματα δεν θα θέλανε να κολλήσουν τον υιό αλλά δυστυχώς από έναν συγγενικό τους γάμο στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης ήταν το ζευγάρι φορείς της νόσου οπότε καταλαβαίνετε τι έγινε... 'Ενα χωριό κάνει εξετάσεις και βρέθηκαν μέχρι στιγμής τρία κρούσματα θετικά !!!
    Αυτά και πάλι σας υπενθυμίζω ότι όποιος δεν πιστεύει ας έρθει να κάνει μια χειραψία η' μάλλον ν πιει εναν καφε στο σπίτι των κρουσμάτων !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.