Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέτσας: Στις 7 Σεπτεμβρίου το άνοιγμα των σχολείων


Την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς οριστικά στις 7 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
«Εχουμε μία χρονιά που θα ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου και αντιμετωπίζουμε τις ίδιες βασικές προκλήσεις, να τηρούμε τα μέτρα προστασίας. Γιατί αν τα τηρούμε, αυτό θα είναι το βασικό στοιχείο που θα μας προστατέψει από τη διασπορά του ιού στο σχολικό περιβάλλον», ανέφερε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης μιλώντας στο Open.
Στο ερώτημα κατά πόσο είναι οριστική η απόφαση της κυβέρνησης για την έναρξη του σχολικού έτους στις 7 Σεπτεμβρίου και για το αν εξακολουθεί να υφίσταται πιθανότητα αναβολής, ο κ. Πέτσας απάντησε με νόημα πως όσο και αν αναβάλλεται η λήψη δύσκολων αποφάσεων, δεν βελτιώνεται το αποτέλεσμα.
«Εργαζόμαστε για την αναστροφή της αύξησης των κρουσμάτων ώστε να μπούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στο φθινόπωρο, καθώς μέσα στους επόμενους μήνες υπάρχει η πιθανότητα αναζωπύρωσης του ιού», σημείωσε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε πως η στρατηγική της κυβέρνησης επαναξιολογείται διαρκώς.
Στο πλαίσιο αυτό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο τοπικών lockdown, για να υπογραμμίσει ότι η σημασία δεν έχει η λήψη νέων μέτρων αλλά η εφαρμογή των υφιστάμενων.
Ερωτηθείς εκ νέου κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του αν έχει κλειδώσει η ημερομηνία της 7ης Σεπτεμβρίου, ο κ. Πέτσας απάντησε καταφατικά.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.