Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τουρισμός για όλους: Δείτε αν είστε δικαιούχοι


Οι τελικοί δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» ανακοινώθηκαν την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, από το υπουργείο Τουρισμού.

Δείτε εδώ τους τελικούς δικαιούχους

Το υπουργείο επανέφερε φέτος το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» συνολικού ύψους 100 εκ, ώστε να μπορέσει ακόμα περισσότερος κόσμος να πάει διακοπές, αφού η ζήτηση ήταν πολύ μεγάλη και πέρα από κάθε προσδοκία, με 750.000 δικαιούχους και ωφελούμενους.

Μέσω του προγράμματος «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι προσφέροντας ειδικές τιμές.

Η επιδότηση μέσω του e-voucher δίνει τη δυνατότητα στους τελικούς δικαιούχους του προγράμματος να επιλέγουν οι ίδιοι τους παρόχους διαμονής, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Το e-voucher θα λαμβάνεται με τη χρήση των κωδικών TAXISnet μέσω της πλατφόρμας tourism4all.gov.gr.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.