Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεφεύγει η κατάσταση στο Ν. Πέλλας σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού!


Τείνει να ξεφύγει η κατάσταση στο Ν. Πέλλας σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού! 
Τις τελευταίες ημέρες ο νομός μας είναι πολύ ψηλά στην κατάσταση με τα κρούσματα σε ολόκληρη την επικράτεια. Μάλιστα χθες (29 Αυγούστου) και προχθές (28 Αυγούστου) η Π.Ε. Πέλλας με δεκαεπτά κρούσματα ήταν τρίτη αριθμητικά στη λίστα, σε πανελλήνιο επίπεδο, μετά την Αττική και την Θεσσαλονίκη.
Αν και η Π.Ε. Πέλλας βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα σε αυξημένα περιοριστικά μέτρα για την διασπορά και την εξάπλωση του covid-19, φαίνεται ότι η κατάσταση δεν βελτιώνεται και για αυτό τα μέτρα παρατείνονται για 14 ακόμη ημέρες.
"Δυστυχώς, αν και τα κρούσματα στην περιοχή μας είναι αυξημένα, δεν έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι μας τι πρέπει να κάνουμε", σημειώνει κάτοικος των Γιαννιτσών προσθέτοντας ότι η εικόνα σε πολλά νυχτερινά καταστήματα μέσα στην πόλη δεν είναι η καλύτερη σε καθημερινό επίπεδο με τον συνωστισμό που παρατηρείται μεταξύ των πελατών. "Φυσικά η εικόνα επιδεινώνεται και ίσως γίνεται πιο επικίνδυνη μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα όπου οι νέοι συγκεντρώνονται σε πλατείες, πάρκα, ακόμη και σε αυλές σχολείων, όπου γίνεται στην κυριολεξία χαμός", προσθέτει.
Υπενθυμίζουμε ότι οι επιστήμονες προειδοποιούν σε όλους τους τόνους, ότι ο κίνδυνος μόλυνσης και διασποράς της νόσου σε αυτές τις συναθροίσεις είναι μεγάλος, καθώς δεν τηρούνται ούτε υποτυπώδη μέτρα προστασίας. Επί πλέον, σε περίπτωση κρούσματος είναι εξαιρετικά δύσκολη, αν όχι αδύνατη, η ανίχνευση, επειδή τα άτομα που μαζεύονται στις πλατείες προέρχονται από διαφορετικές περιοχές και -σε πολλές περιπτώσεις- ούτε καν γνωρίζονται μεταξύ τους.
Επισημαίνουν δε ότι "δεν παίζει ρόλο ότι οι χώροι είναι ανοιχτοί… οι αποστάσεις είναι αυτές που πρέπει να τηρούνται κατά γράμμα". 
Αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί και δεν επιδείξουμε την δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα τότε τα κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας θα αυξηθούν και θα χρειαστεί να ληφθούν ακόμη πιο αυστηρά μέτρα. 

Η εικόνα σαφώς είναι αντιπροσωπευτική της επικράτειας όπου δεν είναι δύσκολο να πάμε σε τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων. "Υπάρχουν πολλοί ασυμπτωματικοί, οι οποίοι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή, καθώς δεν είναι εύκολη η ιχνηλάτηση", τόνισε χαρακτηριστικά η πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας-Πειραιά, Ματίνα Παγώνη. Στη συνέχεια επεσήμανε πως "αυτό πρέπει να κατανοήσουμε όλοι και να σωθούμε". 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

59 comments:

  1. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι εντελώς καλοπροαίρετα. Δεν θα έπρεπε οι έλεγχοι να είναι πιο εντατικοί; Πρόκειται για την υγεία όλων μας. Έτσι ώστε όλα να γίνονται με ασφάλεια. Έλεγχοι σε σούπερ μάρκετ, εκκλησίες και μαγαζιά... Για ένα διάστημα ώστε να σταματήσει αυτή η τάση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο να γίνουν έλεγχοι, ο καθένας μέσα στο κεφάλι του άχυρα έχει;
      Δεν μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα απλά και να τα βάλει στην καθημερινότητα του;
      Γιατί να πρέπει πάντα να μας ελέγχουν και να είναι κάποιος με την Βίτσα πάνω από το κεφάλι μας;
      Επιτέλους, ας για μια και μόνο φορά να κάνουμε κάτι ως λαός χωρίς μέτρα αλλά με την κοινή λογική...

      Διαγραφή
    2. Η ατομική ευθύνη είναι σαφώς το Α και το Ω. Απλά αυτή η πανδημία έδειξε ότι η λέξη ευθύνη είναι άγνωστη. Το θέμα είναι αν μπορούμε κάπως να το ελέγξουμε... Και το λέω πραγματικά καλοπροαίρετα γιατί έχω αρχίσει να ανησυχώ βλέποντας εικόνες συγχρωτισμού ενώ καταγράφονται τόσα κρούσματα...

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ απόλυτα με όλη την αδιαφορία τους

      Διαγραφή
  2. Γιατί δεν λέτε ότι τα 22 κρούσματα είναι σε χώρο εργασίας εργοστασίου και όχι σε εστίασης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικά θα έπρεπε να λένε ακριβώς σε ποια εργοστάσια νοσοκομεία πλατείες κτλπ μπας και ξυπνήσουμε λίγο. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι πρώτα για τον εαυτό μας και μετά για τους συνανθρώπους μας. Σας ευχαριστώ

      Διαγραφή
  3. Θέλει μεγάλη προσοχή από όλους μας. Δεν θα πάθουμε τίποτα αν δεν πάμε στα εστιατόρια, καφετέριες και γυμναστήριο. Υπομονή και όλα θα περάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H κατάσταση θα ξεφύγει και άλλο. Τι κάνει η Δημοτική Αστυνομία ???? γιατί δεν πάει το βράδυ μαζί με την Αστυνομία στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου και στα άλλα πάρκα ? Γιατί δεν μοιράζει ένα ενημερωτικό φυλλάδιο στα απίτια ? Π΄σους ελέγχους έχει κάνει η Αστυνομία και πόσα πρόστιμα έχει κόψει? Στα καφέ γύρω από τη πλατεία και στον πεδόδρομο έχετε δει τι γίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς και κατά το πρώτο κύμα αλλά και από τις αρχές Αυγούστου μέσα από τον ιστότοπό σας karatzova σχολίαζα καθημερινά τα δεδομένα και όταν μιλούσα για 1000 και πλέον κρούσματα κάποιοι λοιδορούσαν για τους δικούς τους βλακωδη λόγους. Αν και φιλοκυβερνητικός επέκρινα έντονα τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς της πολιτείας και ειδικά την ευθύνη των τοπικών αρμόδιων φορέων. Η Αλμωπία καθάρισε λόγω καλών χειρισμών του Δήμου και έγιναν επινοσοι αυτοί που κορόιδευαν. Δηλαδή η Έδεσσα, η Σκύδρα και τα Γιαννιτσα που όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι πρώτο θέμα στα κανάλια λόγω ανύπαρκτης πρόληψης και ελεγχτικων μηχανισμών. Βγήκε ο Στάμκος ως ερασιτέχνης και κατέδειξε με άθλιο τρόπο την Κρύα Βρύση (που έχει όντως μεγάλο πρόβλημα) λες και τα Γιαννιτσα και ο υπόλοιπος Δήμος είναι υγειονομικός παράδεισος. Μας παραμυθιάσε με κάτι απολυμανσεις της πλάκας δίχως να φροντίσει να θωρακίσει ούτε καν τα δημοτικά καταστήματα που λειτουργούν ως κοινοτικά ιατρεία και είναι περιουσιακά στοιχεία του Δήμου Πέλλας. Αν θεωρείται απολύμανση ένα ψεκασμα με χλωρίνη πάνω από ένα σκουριασμένο αγροτικό στους κάδους τότε μπράβο σε αυτούς που διοικούν δέκα συναπτά χρόνια την αυτοδιοίκηση. Την πιστοποιηση της απολύμανσης ποιος την υπογράφει κ.Δημαρχε; Έγινε ποτέ έλεγχος από την δημοτική σου αστυνομία που πληρώνουμε αδρά για να πίνουν καφεδάκια εν ώρα εργασίας και καμμιά ξεπετα με κλήσεις; Τις συγκεντρώσεις μετά το κλείσιμο των καταστημάτων δεν την βλέπεις; Μήπως κοιμάσαι πριν της 00:00 για να τσιτωσεις μάγουλο; Βγες στην κοινωνία και δες τα προβλήματα του τόπου που επί των ημερών σου μαραζώνει και μαστιζεται από την πανδημία. Ξύπνα επιτέλους γιατί δεν είσαι απλά λίγος. Είσαι πλέον επικίνδυνος γιατί όλοι οι υγειονομικοί ελεγχτικοι μηχανισμοί της περιοχής επρεπε με εντολή σου να ήταν επί 24ωρης βάσης στην μολυσμένη από τον κόρονοιο περιοχή σου. Δώστε και μια απάντηση απά το γραφείο τύπου του Δημάρχου ρε παιδάκια!!! Τόσα λεφτά παίρνετε και μουγγα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα σε τόσα συλλαλητήρια για την Μακεδονία συμμετείχε αχάριστε!!!Σε όλες τις θρησκευτικές γιορτές πάντα ήταν πρώτος !!! (μαζί με τους βουλευτές της Ν.Δ ) Η ανθοέκθεση είναι η μεγάλη καινοτόμα του απάντηση στο 21 αιώνα που διανύουμε!!!Η συνέχιση και αναβάθμιση της παραμυθούπολης , είναι δικό του επίτευγμα!!!! ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ!!!

      Διαγραφή
  6. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ COVID ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣΚΑΣ. ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ. ΛΙΓΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΛ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΗΨΗ!!!!!! ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ που πιστευεις στον ιο μεινε σπιτι φορα κ τη μασκα μη πας εκκλησια με μασκα.η μασκα ειναι γ τα καρναβαλια οχι για την εκκλησια τον οικο του Χριστου κ θεου μας.εσεις οσοι φοβαστε μεινετε σπιτι κ αφηστε εμας ελευθερους που τη μονη πιστη που εχουμε ειναι η εκκλησια μας.αν υπαρχει ιος θα ειχες κ εσυ .αν υπαρχει ιος αφηστε εμας τους ελευθερους που δεν πιστευουμε στον ιο να κοινωναμε κ να ειμαστε ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ!!!ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ .ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΟΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΠΡΟΒΑΤΑ.

      Διαγραφή
    2. Μάλιστα.. Αρχιεπισκοπος Αμερικής..

      Διαγραφή
  7. Για πηγαίνετε την Κυριακή στις εκκλησίες να δείτε τι γίνεται και μάλιστα μετά από παρότρυνση των παπάδων σήμερα Κυριακή παρευρέθηκα σε εκκλησία τις πόλης μας (γιαννιτσα) και μπροστά μου παπάς τράβηξε από κοπέλα την μάσκα και τις είπε ότι αυτά είναι αντικριστά πράγματα και να μην φοράει άκουσον άκουσον αυτός χρειάζεται μήνυση γιατί είναι δημόσιος κίνδυνος και αυτό που αναφέρω το είδα και το άκουσα ο ιδιος , που είναι οι έλεγχοι στις εκκλησίες???????????? Τόποι μεγάλης διασποράς λόγω ανεγκέφαλων .Ας πάει η αρμόδια αρχή. Και μην ακούσω ότι είμαι άπιστος γιατί πηγαίνω στην εκκλησία πιστεύω στον Θεό και πατέρα μας αλλά δεν μπορώ τους απαράδεκτους και επικίνδυνους ανθρώπους για την δημόσια υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα πω τι εισαι ...κατι τετοιοι η τετοιες σαν εσενα θα μας κλεισουν τς εκκλησιες ..ειναι δυνατον να λες κατι τετοιο??τροπη κ αισχος .κολησες ποτε σου απο θεια κοινωνια αρρωστια ?απο aits ?η απο αλλη σοβαρη αρρωστια που μπορει ν ειχε καποιος αλλος??ελεος απο το θεο ποια..κ ναι αν λεω τωρα ανν υπαρχει που δεν πιστευω για την μ@@@α που λεγετε ιος τοτε αυτοι που πανε εκκλησια με μασκα για να κοινωνησουν να πηγαινουν καν.μασκα φορανε τ καρναβαλια στις αποκριες οπως ειπε κ ενας ευλογιμενος ιερεας.οχι στον οικο του θεου.εσυ που πιστευεις στο θεο λες κ κρινεις τον ιερεα που αντεδρασε ετσι.καλα εκανε αξιος ειναι αυτος ο ιερεας κ οσοι ακομα το κανουν.εισαι βαθια νυχτωμενος για αυτα που θελουν να κανουν οι πολιτικοι κ καλα κ καθε τετοιου ειδους αποβρασματα.πεθανε κανενας δικος σ απο τον λεγομενο ιο?καποιος γνωστος σου που εχει δικους του γνωστους?η απλα να ειναι θετικος???κοιμαστε ρεεεε???γιατι λενε οτι η μασκα σωζη ζωες??μετα λενε οχι μασκα γιατι ειναι χειροτερη κτλ κ ξανα τωρα ξαφνικα ολοι μασκα?κοιμησμενοι αθεοφοβοι καρναβαλια.εσεις που πιστευετε σε αυτα π λενε μεινετε σπιτια σας για ν σωθητε ταχα.εμεις που εχουμε τη πιστη μας αφηστε να κυκλωφορουμε ελευθεροι!!!!

      Διαγραφή
    2. ΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΣΟΥ ΕΣΥ Κ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΟ Κ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.ΣΤΟΧΟΣ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΟΠΩΣ Κ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΑΝΟΙΞΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ

      Διαγραφή
    3. Εσείς που είστε κατά της μάσκας, αν χρειαστείτε ποτέ χειρουργείο να ζητήσετε από τον χειρουργό να σας εγχειρήσει χωρίς μάσκα, αφού δεν προστατεύει. Την μάσκα την φοράμε για να προστατέψουμε τον συνάνθρωπο μας. Από ότι φαίνεται ο εκκλησιασμός κάθε Κυριακή σας είναι άχρηστος αφού τον συνάνθρωπο σας τον έχετε γραμμένο μη πω που.

      Διαγραφή
  8. Δυστυχώς για να μειωθούν τα κρούσματα χρειάζεται απλά να εφαρμοστούν πρακτικές όπως όσοι έχουν επιστρέψει από διακοπές Χαλκιδική να παραμείνουν στο σπίτι για μια εβδομάδα πράγμα που δεν γίνεται όπως και η μείωση επάγουν με Θεσσαλονίκη που δεν γίνεται, όσο αφορά για μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης είναι ανύπαρκτα αφού ενώ υπάρχει όριο συνάθροισης 50 ατόμων ορισμένοι καταστηματάρχες όπως και απόσταση 2 μέτρων δεν τηρείται. Αν όντως η διασπορά του covid19 είναι τόσο εύκολη δυστυχώς τα κρούσματα θα φτάσουν σύντομα τα 200 η 300 σε 10 μέρες το πολύ. Οταν ανοίξουν τα σχολεία θα γίνει χαμός. Ο νόμος Πέλλας δυστυχώς μπήκε στην μαύρη λίστα του Covid19 και δύσκολα τουρίστας θα έρθει είτε στο Πόζαρ είτε στην Έδεσσα και εννοώ από Οκτωβριο και πέρα που θα κάθεσαι μόνο σε κλειστούς χώρους. Μακάρι να μην βγω αληθινός τα χειρότερα και δυσκολότερα έρχονται σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εργοστάσιο 🏭 της Σκύδρας η πηγή του κακού
    Επώνυμοι της τοπικής κοινωνίας και αυτοδιοίκησης νοσούν.
    Αντιπεριφέρεια και δήμοι κλείνουν τα μάτια 🙈 τους και κάνουν πλάτες στους πλούσιους
    Ή ζωή δεν μετράει μόνο το χρήμα είναι αυτό που μετράει δυστυχώς
    Ανώριμοι και επικίνδυνοι οι τοπικοί άρχοντες του τόπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πούμε οι άρχοντες; Αφού το εργοστάσιο τους εκλέγει

      Διαγραφή
  10. Σιγά ρε σχολιαστές, έχετε χαζέψει χαχαχα Γίδιααα ααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικα ειστε προβατα ρε νεοελληνες....ποιος κορωνοιος ρε γιδια???? Ξερετε καποιον που νοσησε? Ξερετε καποιον που πεθανε? Φυσικα και η απαντηση ειναι ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντηση είναι ΝΑΙ....Σχεδόν όλοι πια έχουμε κάποιον γνωστό που έχει νοσήσει ελαφρά ή βαρύτερα ...μια και τα κρούσματα ξεπέρασαν τις 10.000. Λιγότεροι έχουμε την ατυχία να γνωρίζουμε κάποιον από τους 260 που έχασαν τη ζωή τους και μάλιστα κάποιον από τους λίγους ευτυχώς στην Ελλάδα που δεν είχαν κανένα υποκείμενο νόσημα. Μην προκαλείς την τύχη σου.

      Διαγραφή
    2. Απο κορωνοιο μπορεί να τη γλυτωσεις από τη μλκια που σε δερνει με τίποτα!

      Διαγραφή
    3. Πες τε τα!!!!οχι τα ζωα πιο εξυπνα απο αυτους ειναι..ας το..κατι τετοιοι θα μας καταστρεψουν.αχριστοι .

      Διαγραφή
    4. Το προβληματίζει είναι ότι μεταδίδεις κούκλα μου... Εάν δε μετέδιδες ας έκανες και γάργαρες με τη θεία Κοινωνία... Στα παπαρια μας...

      Διαγραφή
    5. Ναι, έχω ένα νεκρό φίλο. Έφυγε από τη ζωή στα 42 του λόγω επιπλοκών του COVID-19. Οπότε η απάντηση, παντογνώστη της δεκάρας, δεν είναι «ΟΧΙ» αλλά ένα κραυγαλέο «ΝΑΙ». Παρ' όλα αυτά, θα ευχηθώ να μη νοσήσεις για να συνεχίσεις να μας διασκεδάζεις ως σύγχρονος γελωτοποιός του βασιλιά.

      Διαγραφή
  12. https://www.enikos.gr/society/737238/koronoios-thetikos-o-iereas-pou-kirytte-oti-o-ios-den-kolla-me-ti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1200 άτομα στη γαβαλλιωτισσα για τους πυξ λαξ υπό τις ευλογίες των τοπικών σήμερα Κυριακή. Άρα τι να συζητήσουμε για κορονοιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιοι θα έπρεπε να πάνε φυλακή γι αυτό και για όλες τις άλλες εκδηλώσεις που δεν ακυρώθηκαν....Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου.

      Διαγραφή
    2. Σιγά μην ημασταν και 5000.Τον ιό του covid φοβάστε και καλά κανετε.Τον ιό όμως της μ@@@@@ας στον εγκέφαλο που έχετε στο κεφάλι τόσα χρόνια δεν βλέπω να σας προβληματίζει

      Διαγραφή
    3. Ισα ισσ μας προβληματίζει και πολύ ...Η βλακεία των αρνητών, συνομωσιολόγων, ψεκασμένων κλπ (που στην πράξη ασχολούνται με το ευγενές σπορ που βλέπω να αναφέρεται συνεχώς γιατί φαντάζομαι δεν ξέρουν να κάνουν και κάτι άλλο)....είναι χειρότερη και πιο επικίνδυνη από οποιονδήποτε ιο ...και δυστυχώς δεν πρόκειται να γλυτώσουμε από αυτήν ποτέ ...Αδύνατο να βρεθεί εμβόλιο.

      Διαγραφή
  14. Φυσικα και η απαντηση ειναι ΝΑΙ! Εσυ το γιδι δεν ακους ανθρωπους που νοσησαν και εκπεμπουν sos σε ολους εσας που δεν πιστευετε και ειστε δημοσιος κινδυνος? Σε τι φταιω εγω που ανηκω στην κατηγορια υψηλου κινδυνου και ενω εγω προσεχω να αρρωστησω εξ αιτιας σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οτι πιο ακροδεξιό, ότι πιο αγράμματο αντιδραστικό τούβλο υπάρχει, δηλώνει την πνευματική του παρουσία , με την επίμονη άρνηση ύπαρξης του κορονωιού ! Κάτι περίεργοι "μαχητές" Ιεροδηλωσίτες του άρθρου 120 του Συντάγματος,οι οποίοι στην μαθητική τους θητεία δεν άνοιξαν ποτέ βιβλίο ,ούτε φυ΄΄αδα , έχουν γίνει βιολόγοι ,ανοσιολόγοι, μικροβιολόγοι ! Α:μφισβητούν τον κορονωιό ως προιόν συνωμοσίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην ασχολείστε με τους ακραίους απομονώστε τους στην άγνοια, στην ανευθυνότητά τους και στα κόμπλεξ τους. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί ενεργά, να μιλήσουμε στα παιδιά μας για τα μέτρα, να μιλήσουμε στον διπλανό μας που σπρώχνει να μπει στον φούρνο χωρίς μάσκα, στον απρόσεκτο που δεν τηρεί τις αποστάσεις, στον δήμο που κοιμάται όλο αυτό το διάστημα και είναι απών, στον κάθε ανόητο και ανεύθυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολιτική ακόμα και εδώ... Είστε και μορφωμένοι παναθεμα σας... Πολιτική και ρουφιανια αυτοί είστε Νεοελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εδω σε γαμο ο γαμπρος αντι να βγει να ζητησει δημοσια συγγνωμη για τους υπεραριθμους καλεσμενους ψαχνει να βρει ποιος εκανε την καταγγελια και πληρωσε προστιμο και λεει δικαιολογιες του κ@λ#υ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΣΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΙΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΚΟΥΣΤΟ, ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όσοι πιστεύετε ότι η πίστη σας δοκιμάζεται απλά με τη χρήση μάσκας θα σας έλεγα ότι η πίστη μας είναι κάτι βαθύτερο και δεν πρέπει να φοβομάστε ότι την χάνουμε κι απομακρυνόμαστε επειδή ακολουθούμε υγειονομικά μέτρα. Επίσης εύχομαι όλοι να είμαστε υγιείς αλλά πραγματικά εάν κάποιος δεν πιστεύει ας κάνει μία δήλωση ότι δεν θα στερήσει κάποια κλίνη ΜΕΘ από άτομα που ακολουθούσαν τα μέτρα και προσπαθούσαν να προστατευτούν από τον ιό. Πιστεύω είναι δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο θεοσεβουμενος 12.45 καταρχήν το φρασεολογίο σου δεν αρμόζει με άνθρωπο τις εκκλησίας και δεύτερον παίρνεις την θέση του θεού και καταδικάζεις σε ασθένεια χιλιάδες ανθρώπους?????? Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι είσαι εξοργιστικό Σ και άκρως επικίνδυνος. Θέλεις να το πάμε πολιτικά? Καλά οι κύκλοι τις εκκλησίας δεν στηρίζουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια την δεξιά ως πιο συντηρητικό και χριστιανικό κόμμα???? Εεε οι φίλοι σας λοιπόν τα αποφάσισαν αυτά γιατί τώρα διαφωνείτε και αντιδράτε??? Τα ποίμνια των παπάδων πηγαίνατε και στα συλλαλητήρια για την συμφωνία των πρεσπων μετά όμως Όχι μόνο δεν διαφωνουσατε αλλά ο κ. Μητσοτάκης την τίμησε κιόλας. Άντε συνεννοηθητε πρώτα τι θέλετε και μετά εξοργίζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ο θεοσεβουμενος είναι για γέλια και για κλάματα, ούφο ολκής.

      Διαγραφή
  22. Οι συνάνθρωποι που θα κάνουν τα τεστ θα είναι οι πρώτοι που θα νοσήσουν με τον ιό του κοροϊδοιου. Διότι μας κλείσανε μέσα στα σπίτια μας με την λέξη " ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ενώ οι θάνατοι δεν ξεπέρασαν ακόμα τους 500 νεκρους, όμως αυτό βαπτίσθηκε "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" και η τρομολαγνια καλά κρατεί.
    Λοιπόν αυτοί που θα κάνουν τα τεστ θα είναι οι πρώτοι που θα νοσήσουν,έτσι θα έχουμε αύξηση θανάτων από τον δήθεν κοροϊδοιο και την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού που ονειρεύονται οι σιωνιστές - μασωνοι - CABALISTES. Τότε ολλοι οι συνάνθρωποι μας θα παρακαλούν για το εμβόλιο που είναι τροποποίηση του DNA τους και ταυτόχρονα άρνηση Χριστόυ..., διότι με τον εμβολιασμό θα δίνεται μαζί και το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ της ανοσίας.
    Κανείς να μην κάνει τα τεστ ούτε τα εμβόλια. ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό είναι να τραβήξεις τα κλαδιά και τις πέτρες από την είσοδο της σπηλιάς σου για να σε δει λίγο φως. Πέρασε η εποχή των παγετώνων. Και με την ευκαιρία, ας θυμηθούμε λίγο τη σχετική είδηση:

      https://www.protothema.gr/greece/article/1032241/koronoios-ston-eisaggelea-anartiseis-me-theories-sunomosias-me-edoli-hrusohoidi/

      Διαγραφή
  23. https://attikanea.info/συnταρακτικεσ-αποκαλυψεισ-ολο-το-σχεδ/
    Φτωχε άνθρωπε...Από πότε θέλει ο άνθρωπος να φιμωνεται έστω και για το δήθεν καλό του καταργώντας τον ελεύθερο λόγο και άποψη.
    Άνθρωπος χωρίς λόγο καταργείται.
    Δυστυχώς κακομοίρε μου άνθρωπε θέλεις να ζεις στο κόσμο
    " ΦΙΜΩΤΡΟ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα ζητήματα δημόσιας υγείας δεν υπάρχει χώρος για απόψεις αλλά μόνο για υπεύθυνη ιατρική αντιμετώπιση. Δικαίωμά σου να έχεις τις ιδέες σου και να νομίζεις ότι ανακάλυψες κάποια αλήθεια, τότε όμως παραιτήσου από το δικαίωμα νοσηλείας σε περίπτωση που νοσήσεις από τον covid-19. Κράτα λοιπόν τις απόψεις σου για σένα και άδειασέ μας τη γωνιά.

      Διαγραφή
    2. Η υπεύθυνη χειραγωγημενη ιατρική από το σύστημα ή η ιατρική που αποκλείεται να έχει γνωμη αντίθετη που είναι και πιο λογική; Και ενω πληρώνουμε ολοι για την υγεία έγινες και δικαστής να μας αποκλεισεις από το δικαιωμα μας σ'αυτην αβουλο ανθρωπιδιο

      Διαγραφή
    3. https://www.youtube.com/watch?v=zvAUZQxb0ME
      ~Music video by J. Balvin, Bad Bunny performing CUIDAO POR AHÍ. © 2019 UMG Recordings, Inc~
      ΟΠΟΙΑΔΙΠΟΤΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ - ΟΜΟΙΟΤΗΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑ
      ΤΡΕΛΟΥΣ (ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ)...ΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧ

      Διαγραφή
    4. Ο ανθρωπος που θυσιαζει την Ελευθερια για ασφαλεια ( της "δηθεν" υγειας τωρα εν προκειμενου ) ΔΕΝ αξιζει
      μητε ασφαλεια μητε Ελευθερια.
      Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Φραγκλίνος Ντ. Ρούσβελτ

      Διαγραφή
    5. Δικαστής, εγώ, το άβουλο ανθρωπίδιο; Δεν το νομίζω. Αντίθετα εσύ με την ισχυρή βούληση και την ατίθαση φύση, ξεσκέπασες τη διεθνή συνωμοσία και έχεις τα ηγετικά προσόντα να συντονίσεις το κίνημα ανατροπής του κατεστημένου που κοντεύει να συντρίψει τον τράχηλό μας. Μην ξεχάσεις μόνο στην πορεία να σταματήσεις να πληρώνεις τις εισφορές στο χειραγωγημένο σύστημα ώστε να σε περιθάλψει το εναλλακτικό αν νοσήσεις. Ο αρχηγός πάντα δίνει έμπρακτα το παράδειγμα.

      Διαγραφή
  24. Πάντως το κοπάδι του ιου όχι μόνο καλα κρατεί έχει και εμπεριστατωμενη τηλεοπτική (μονο) άποψη. Ο φόβος σας έχει κάνει ανθρωπάκια μιζερα. Έκτος αυτού εχετε γινει απίστευτα επικινδυνοι για το μέλλον του υγιή ψυχικά κόσμου. Ενω όχι μόνο δεν ενημερώνεστε σωστά, δεν ενδιαφέρεστε ούτε να διαβάσετε τίποτα σοβαρό για να καλαβετε ίσως την αλήθεια. Ήδη τρεις έρευνες σε γνωστά ιατρικα περιοδικά πρόσφατα μιλούν ξεκάθαρα ότι ο ιός προσβάλλεται άμεσα με επιτυχία από το ανοσοποιητικο σαν γριπούλα και σεις τον χαβα σας ανθρωπάκια των ψιχουλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλλα εν σοφία εποιήσε.
      Η γρίπη αυτή είναι όπως η κοίνη γρίπηΟ Ιος ειναι φυσιολογικος με φυσιολογικη θνησιμοτητα. ( Σωτηρης Τσιοδρας )
      ΟΧΙ - ΜΑΣΚΕΣ - ΦΙΜΩΤΡΑ ( Εξ αρχης ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ...Σωτηρης Τσιοδρας ).
      ΟΧΙ - ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ
      ΟΧΙ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ
      https://attikanea.info/συnταρακτικεσ-αποκαλυψεισ-ολο-το-σχεδ/

      Το θεμα ειναι οτι στα τεστ θα ειναι ο ιος εργαστηριου που θα σκοτωσει πολυ κοσμο,πολυ απλα μετα θα πουν οτι τους σκοτωσε ο κοροιδιος. ( Ετσι θα καταφερουν την μειωση πλυθησμου που ονειρευονται στα 500εκ.)

      Διαγραφή
    2. Για πες λοιπόν, ποιες ακριβώς είναι αυτές οι έρευνες;

      Διαγραφή
    3. Η γη είναι επίπεδη, κακώς πτωχεύσαμε ενώ είχαμε χαρτονομίσματα κατοχικά με δισεκατομμύρια, δεν πήγαμε στην σελήνη, και φυσικά μας ψεκάζουν κάθε μέρα. Συνέχισε και σίγουρα θα πάμε πίσω. Μην ξεχνάς ότι αυτοί που πιστεύουν στις διάφορες συνωμοσίες είναι και αυτοί που συμμετέχουν σε αυτές.

      Διαγραφή
  25. Κλειδωθειτε μεσα, παρτε κονσερβες και νερα,και μην βγαινετε εξω πριν το 2022 που θα εχει κυκλοφορησει το εμβολιο για τον κοροιδοιο...... ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ που εχετε και αποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δόξα σοι ο Θεός, ευτυχώς που έχουμε και σένα και μας λες τι πρέπει να κάνουμε. Δεν ξέρω τι θα γινόμασταν χωρίς τις συμβουλές σου.

      Διαγραφή
  26. 1.Αν αγαπάς την πατρίδα ,εφαρμόζεις ότι λεει το επίσημο κράτος.Αφήστε τις εξυπνάδες για τους τρελούς.
    2.Κρεμόμαστε όλοι απ τους ελέγχους της αστυνομίας.Τι να πρωτο ελένξουν κι αυτοί?
    3.Η Εκκλησία και οι μεγάλοι φορείς να βγαίνουν φανερά και δυνατά και να ζητάνε εφαρμογή των κανόνων και όχι πλαγίως να δημιουργούν αμφιβολίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν ισχύει η απαγόρευση κάτω των 9 ατόμων, γιατί δεν επεμβαίνει η δημοτική αστυνομία? Γενικά δεν υπάρχει έλεγχος!! Χρειάζεται ένα τοπικό lockdown

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.