Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγωνιστικές επιτυχίες Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών (φωτο)


Με έναν εξαιρετικό απολογισμό τελείωσε το 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Σχοινιά σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας. 
Στην κατηγορία των Aνδρών ο Παγκόσμιος πρωταθλητής μας Τσαλικίδης Βασίλης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και τη 2η θέση στο Σκιφ ανδρών - 23 O Ζηντηρίδης Κωνσταντίνος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και τη 2η θέση στο Σκιφ Ελαφρών βαρών και το χάλκινο μετάλλιο και τη 3η θέση στο Σκιφ Ανδρών. 
Οι Νεάνιδες μας Αρετάκη Αννέτα και Φράγκου Ευαγγέλια κατέκτησαν αργυρό μετάλλιο και 2η θέση στο διπλό Σκιφ Νεανίδων και χάλκινο μετάλλιο στο Διπλό Σκιφ γυναικών - 23. Στην κατηγορία των γυναικών κατέκτησαν την 4η θέση. Παράλληλα η Παγκόσμια πρωταθλήτρια μας Φράγκου Ευαγγελία κατέκτησε τη 4η θέση στο Σκιφ γυναικών και η Αρετάκη Αννέτα κατέκτησε τη 5η θέση στο Σκιφ γυναικών - 23. 
Οι παίδες μας στην αρχή του πρωταθλήματος και δυστυχώς κάτω από δύσκολες αγωνιστικές συνθήκες λόγω έντονου κυματισμού κατάφεραν να αγωνιστούν στον μικρό τελικό και να κατακτήσουν στο Διπλό Σκιφ παίδων με τους Μπακιρτζή Θεόδωρο και Φράγκο Λάζαρο την 6η θέση και στο Σκιφ Παίδων ο Σταυρακάκης Αγάθωνας να κατακτήσει την 4η θέση χάνοντας στον ημιτελικό για μια θέση την είσοδο στον μεγάλο τελικό. 
Οι μικροί μας αθλητές ηλικιακά είναι στην κατηγορία ανάπτυξης και θα αγωνιστούν τον Σεπτέμβριο στην Κεφαλονιά. Αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες και με τα υπόλοιπα μικρά παιδιά μας θα είναι το μέλλον του ομίλου μας για τα επόμενα χρόνια. Πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς μας αθλητές όπως φυσικά και στους μεγαλύτερους όπου με την υπερπροσπάθεια τους κατάφεραν να συμμετάσχουν στους τελικούς των αγωνισμάτων , παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες των πρώτων ημερών και να κατακτήσουν 5 πανελλήνια μετάλλια. 
Πολλά συγχαρητήρια φυσικά και στον πρωτεργάτη των επιτυχιών μας , τον τεχνικό σύμβουλο και προπονητή του Ομίλου μας Ασπρογέρακα Σπύρο που με τις άρτιες τεχνικές συμβουλές και τις εντατικές προπονήσεις, παρά το απαρχαιωμένο υλικό μας χάρισε μεγάλες συγκινήσεις , καθώς και τον βοηθό προπονητή Καραβίδα Παναγιώτη που κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να ενσωματωθεί στην ομάδα μας και να βοηθήσει τεχνικά τους μικρούς κυρίως αθλητές μας. Την ομάδα συνόδευσε ως αρχηγός αποστολής η Έφορος μας Κομκή Φωτεινή με την πολύτιμη βοήθεια της Καφετζάκη Φωτεινής. 
Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών μέσα από τις αγωνιστικές του επιτυχίες αποδεικνύει πόσο ισχυρό αγωνιστικά αθλητικό σωματείο είναι στην πόλη των Γιαννιτσών, παρά το απαρχαιωμένο τεχνικό υλικό που χρήζει άμεσης ανανέωσης. Υπάρχει συνεργασία και βοήθεια από τον Δήμο Πέλλας η οποία ευελπιστούμε να γίνει ακόμα άμεση και αποδοτικότερη. Αυτό όμως που θα αλλάξει όλη την εικόνα του Ομίλου και γενικά της ευρύτερης περιοχής του ποταμού Λουδία είναι να δοθεί μια οριστική λύση στο ιδιοκτησιακό πρόβλημα. Μια λύση που θα έπρεπε να δοθεί ΧΘΕΣ. Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς είναι πλήρως ενημερωμένοι και με την πολιτεία να είναι υποχρεωμένη να βρει την λύση. Διαφορετικά δεν υπάρχει μέλλον με ότι συνεπάγεται αυτό για τον Όμιλο και την γύρω περιοχή. Ευχαριστούμε τον χορηγό μας Epoxes2go που βοήθησε -για μια ακόμη φορά - οικονομικά την αποστολή για το Πανελλήνιο του Σχοινιά. https://www.facebook.com/epoxes2go
nogkop
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.