Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νοσοκομείο Γιαννιτσών: Απαγορεύεται το επισκεπτήριο στις κλινικές - Κρίσιμοι οι επόμενοι μήνες


Θα πρέπει να συνεργαστούμε όλοι με σοβαρότητα και ατομική ευθύνη για την αντιμετώπιση του covid-19, καθώς οι επόμενοι μήνες είναι κρίσιμοι, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο Γιαννιτσών, με αφορμή τα νέα μέτρα και την εξέλιξη της πανδημίας. Συγκεκριμένα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει:    

Ο covid-19 είναι εδώ, μας αφορά όλους, είναι ακόμα απόλυτα ενεργός, μολύνει με την ίδια ένταση, απαιτεί σοβαρότητα, ατομική ευθύνη και για να αντιμετωπιστεί δραστικά θα πρέπει όλοι να συνεργαστούμε. 
   Οι επόμενοι μήνες θα είναι το ίδιο δύσκολοι και κρίσιμοι όσον αφορά στην πορεία της πανδημίας, αλλά και στη λειτουργία όλων των φορέων που είναι επιφορτισμένοι με τη προάσπιση της υγείας και της ασφάλειας των πολιτών. Κρίνεται ιδιαίτερα αναγκαία η συστηματική εφαρμογή όλων των μέτρων για την πρόληψη της μετάδοσης και διασποράς του covid-19, με έμφαση στα  ακόλουθα:
- Αυστηρή χρήση της μάσκας.
- Πλύσιμο χεριών και χρήση αντισηπτικού.
- Aερισμός  κλειστών χώρων.
- Αποφυγή κοντινής επαφής. Κρατάμε τις απαιτούμενες αποστάσεις των 2 (δύο) μέτρων.
- Αποφεύγουμε χώρους συγχρωτισμού.
- Aπαγόρευση του επισκεπτηρίου στις κλινικές του Νοσοκομείου μας (εκτός και αν συντρέχει αυστηρά σοβαρός λόγος και κατόπιν συνεννοήσεως με το Ιατρικό Προσωπικό).

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία, την κατανόηση στην προσπάθεια που καταβάλλει συνεχώς το προσωπικό του Νοσοκομείου  μας  για την προάσπιση της υγείας των ασθενών, των επισκεπτών και των κατοίκων συνολικά της περιοχής μας.
                                                                                   
Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Μπράβο Βαγγέλη , Άριστος και Πρωτοπόρος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο, αλλά τι πρωτοποριακό είπε ο "Βαγγέλης" που δεν είχες ακούσει; Το αφήγημα της κυβέρνησης για τη διαχείριση του ιού κατέρρευσε με το αλόγιστο άνοιγμα των βόρειων συνόρων.Δυστυχως ή ευτυχώς εκλογές δεν θα γίνουν το φθινόπωρο και τα επόμενα χρόνια δεν θα υπάρχουν success stories και θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο των λύκων που κρύβονται με προβιές προβάτων.Γιατι πάντα τα σπασμένα τα πληρώνουν οι πιο αδύναμοι.Οι υπόλοιποι κάνουν διαχείριση κρίσεων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά ένας εξαίρετος Διοικητής που έχει εργαστεί σκληρά δίχως παχιά λόγια και κράτησε το Νοσοκομείο κατά την διάρκεια της πανδημίας απορροφώντας όλα τα εσωτερικά προβλήματα. Εργατικός, μεθοδικός και πάνω από όλα άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.