728x90

Γιαννιτσά: Θετικοί στον κορωνοϊό εργαζόμενη στο νοσοκομείο και ιδιώτης γιατρός

Σε κατ΄ οίκον περιορισμό βρίσκεται εργαζόμενη του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, η οποία στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας και μετά την επιστροφή της από την καλοκαιρινή άδεια, διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό. 
Η υπάλληλος του νοσοκομείου είναι καλά στην υγεία της όπως και ο σύζυγός της, ο οποίος επίσης είναι θετικός στον covid-19 και βρίσκεται και αυτός σε περιορισμό στην οικία τους στα Γιαννιτσά.

Ιδιώτης γιατρός με κορωνοϊό στα Γιαννιτσά
Στο μεταξύ, εξιτήριο αναμένεται να πάρει τις επόμενες ημέρες ιδιώτης γιατρός από τα Γιαννιτσά, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης διαγνωσμένος με κορωνοϊό. Ο εν λόγω γιατρός επισκέφθηκε το νοσοκομείο με έντονα συμπτώματα όπου, μετά από το σχετικό τεστ που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον covid-19. Κατά την διάρκεια της νοσηλείας του η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε σημαντικά και πιθανότατα την Τετάρτη αναμένεται να εξέλθει του νοσοκομείου και να επιστρέψει στο σπίτι του στα Γιαννιτσά. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code