Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα προβλήματα Συμβασιούχων Πυροσβεστών συζήτησαν Τζαμτζής και Φερεκίδης (φωτο)



Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κύριο Τζαμτζή Ιορδάνη είχε ο εκπρόσωπος Βορείου Ελλάδος του Πανελλήνιου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών, Πέτρος Φερεκίδης. 
Τα προβλήματα δυστυχώς πολλά για τους Συμβασιούχους Πυροσβέστες τα οποία συζητήθηκαν εκτενώς. Ο κ. Τζαμτζής δήλωσε τη στήριξη του σε όλα τα αιτήματα των Εποχικών Πυροσβεστών ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για το προσεχές διάστημα ώστε να γίνει παρουσία και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ,,,ΜΑ ΤΟΣΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eν τω μεταξύ στο Νομό δεν υπηρετει κανείς συμβασιούχος πυροσβέστης ουτε υπάρχουν αντιστοιχες οργανικες θεσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να μην υπάρχουν οργανικές θέσεις στον νομό αλλά η προθυμία του κ. Τζαμτζή να βοηθήσει σε θέματα των Συμβασιούχων Πυροσβεστών κάτι πάει να πει. Εξάλλου οι συμβασιούχοι απο τον νομό είναι αρκετοί και σε κάποια χρόνια από τώρα θα είναι στον νομό Πέλλας τόπο συμφερόντων με την αλλαγή σύμβασης απο συμβασιούχοι σε πενταετούς υποχρέωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.