Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Νίκος Αγγελίδης προσωρινός Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Πέλλας


Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι νέοι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Πρόκειται για 116 προσωρινούς Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε εφαρμογή του άρθρου 30 του νόμου 4713/2020. Τοποθετούνται για ένα μεταβατικό διάστημα μέχρι να θεσπισθεί και να ολοκληρωθεί η προγραμματισμένη αναδιοργάνωση των δομών της εκπαίδευσης.

Σε ότι αφορά το Ν Πέλλας, στην Α/θμια Εκπαίδευση προσωρινός Διευθυντής τοποθετήθηκε ο Νικόλαος Αγγελίδης στη θέση του Νικόλαου Τσαλικίδη, ενώ στη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης παραμένει ο Θωμάς Μπαχαράκης.
Άμεσα από τη Δευτέρα αναλαμβάνει καθήκοντα ο νέος Διευθυντής της Α/θμιας Εκπαίδευσης ο οποίος σε δήλωσή του στην Εφημερίδα μας ανέφερε: "Σε συνεργασία με όλους τους συναδέλφους μου και το διοικητικό προσωπικό της Διεύθυνσης, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων του κλάδου" 
  
Η αντικατάσταση των μέχρι τώρα υπηρετούντων Διευθυντών Εκπαίδευσης κρίθηκε αναγκαία, καθώς η θητεία τους έχει λήξει από τις 31/7/2018, ο νόμος βάσει του οποίου έχουν επιλεγεί έχει κριθεί αντισυνταγματικός και οι τοποθετήσεις ορισμένων εξ αυτών έχουν ήδη ακυρωθεί.

Η επιλογή τους έγινε κατόπιν εισήγησης πενταμελούς Συμβουλίου Επιλογής, αποτελούμενου από πανεπιστημιακούς (που προτάθηκαν από τα ΑΕΙ) και ανώτερα στελέχη εκπαίδευσης και διοίκησης, βάσει των επιστημονικών, διδακτικών και διοικητικών προσόντων των υποψηφίων, τα οποία ισχύουν σε ανάλογες περιπτώσεις επιλογής προσωρινών στελεχών εκπαίδευσης. Το Συμβούλιο Επιλογής εργάσθηκε συστηματικά και, μετά από την αξιολόγηση των υποψηφίων σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο, υπέβαλε τεκμηριωμένη πρόταση για την τοποθέτηση των εν λόγω Διευθυντών, ανά θέση και ανά υποψήφιο. Η πρόταση αυτή έγινε στο σύνολό της δεκτή από την Υπουργό και αποτέλεσε το περιεχόμενο υπουργικής απόφασης για την τοποθέτησή τους.

Δείτε ΕΔΩ την σχετική απόφαση της υπουργού Παιδείας με όλα τα ονόματα 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. ΟΙ ΄ΑΡΙΣΤΟΙ΄ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ!!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!!!ΖΗΤΩ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους γνωρίζω πολύ καλά και τους δύο. Γνώστες της εκπαιδευτικής νομοθεσίας σαν το Νίκο Τσαλικιδη δεν βρίσκεις εύκολα. Έδινε λύσεις σε σύνθετα προβλήματα. Λειτουργούσε προτάσσοντας τον άνθρωπο συνάδελφο με δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Αλλά ουδείς αναντικαταστατος. Νίκο Αγγελίδη ξέρεις τι θέση ευθύνης αναλαμβάνεις. Σου εύχομαι καλή επιτυχία. Και μια συμβουλη: Μην υποκυψεις σε πιθανές παραταξιακες πιεσεις για εξυπηρέτηση ημετέρων. Να διοικήσεις με δικαιοσύνη και αξιοκρατία
    Φίλος και των δύο από Αλμωπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από όσα γράφεις για τον πρώτο, φαίνεται πως δεν τον γνωρίζεις σίγουρα...

      Διαγραφή
  3. Από ντεμέκ εκπρόσωπος των εργαζομένων, εκπρόσωπος της διοίκησης.
    Άξιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους ένας νέος άνθρωπος με εμπειρία, προσόντα και ήθος σε μία θέση που υπέφερε πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΑΫΛΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΣΕΞΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
      ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ

      Διαγραφή
    2. Ευτυχώς ο νομός στην ΠΕ γυρίζει σελίδα. Καιρός ήταν να αναλάβει ένας άνθρωπος που έχει τουλάχιστον την κοινή λογική γνωρίζει τα θέματα και μπορεί να διοικήσει με ηρεμία και δικαιοσύνη. Δυστυχώς δεν αρέσει σε ορισμενους με μίζερη αντίληψη

      Διαγραφή
  5. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ.
    ΕΝΔΟΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ.
    ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΟΡΥΣΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ , ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΥΤΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ Μ ΟΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΕΡΥΣΙ.
    ΕΛΥΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ..........
    GOOD WINE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΜΦΩΝΏ ΑΠΌΛΥΤΑ!!! ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΎ. ΌΛΑ ΉΤΑΝ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΆΞΟΥΝ 👍👍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιουχάεις τον Κοντονή γίνεσαι Διευθυντής νοσοκομείου, ανεβάζεις σημαία με κάμερες γίνεσαι διευθυντής Εκπαίδευσης. Τί άλλο χρειάζεται? Αξιοκρατία των .....άριστων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ. Γ ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ< ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΘΕΣΗ>
    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΥΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ>
    ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. ΚΣΛΗ ΕΠΙΤΥΧΘΣΑ ΦΙΛΤΑΤΕ ΝΙΚΟ>
    ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.