Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραχώρηση του πρώην κοινοτικού καταστήματος Μαυροβουνίου στο Δήμο Σκύδρας


Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή, το κτίριο της πρώην Κοινότητας Μαυροβουνίου παραχωρήθηκε στον Δήμο Σκύδρας. Για το θέμα αυτό ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Σκύδρας Μιχάλης Μέγας έγραψε στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:   

Σήμερα το πρωί, επισκέφτηκα τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή, προκειμένου να διευθετηθεί ένα πρόβλημα για την Τοπική Κοινότητα του Μαυροβουνίου.
Συγκεκριμένα, μετά από αίτημα του Δήμου Σκύδρας, είχε ζητηθεί η παραχώρηση του κτιρίου της πρώην κοινότητας Μαυροβουνίου.
Ένα αίτημα του Δήμου, προς όφελος του Τοπικού πολιτιστικού μας Συλλόγου.
Να τονίσω, ότι ο χώρος λειτουργεί και ως εκθεσιακός, προβάλλοντας την παράδοση μας.
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας, και σήμερα το πρωί που τον επισκέφτηκα υπογράφηκε και το σχετικό παραχωρητήριο.
Εκ μέρους όλων, ευχαριστώ τον κ. Δάνη Τζαμτζη, ο οποίος έδειξε για άλλη μια φορά την ευαισθησία του στο χώρο του πολιτισμού.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.