Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διευκρινήσεις ΠΕ Πέλλας για την αίτηση αναστολής εργασιών του αντιπλημμυρικού έργου ποταμού Εδεσσαίου


Διευκρινιστική δήλωση ΠΕ Πέλλας για την απόρριψη του πρώτου σταδίου της αίτησης αναστολής εργασιών του αντιπλημμυρικού έργου ποταμού Εδεσσαίου ομάδας πολιτών στο ΣτΕ  

Σε συνέχεια του από 12/8/2020 δελτίου τύπου της ΠΕ Πέλλας, διευκρινίζεται ότι η απόρριψη του ΣτΕ, η οποία λήφθηκε για λόγους δημοσίου συμφέροντος, αφορά το πρώτο στάδιο της αίτησης αναστολής, δηλαδή της προσωρινής διαταγής, που υποβλήθηκε από ομάδα 8 μόνο συμπολιτών μας και αφορά στην αναστολή εργασιών του αντιπλημμυρικού έργου του ποταμού Εδεσσαίου. 
Επισημαίνεται ότι η εν λόγω απόρριψη εξεδόθη πριν από την κατάρρευση του τοιχίου του ποταμού Εδεσσαίου. Η κατάρρευση του τοιχίου όμως, αναδεικνύει την επιτακτική ανάγκη για την υλοποίηση του έργου, με πλήρη αποκατάσταση και στερέωση της κοίτης και των πρανών του ποταμού Εδεσσαίου για λόγους δημοσίου συμφέροντος και πολιτικής προστασίας, και όχι με πρόχειρη ή κατά περίπτωση συντήρηση. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Είστε για γέλια... Πάλι καλά που υπάρχουν αυτοί οι "8", που για όσους ξέρουμε εκφράζουν την πλειοψηφία των κατοίκων, και σας εκθέτουν καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε πρέπει να απαντηθεί από μέρους σας γιατί τόσα χρόνια δεν κάνατε ούτε μια εργολαβία συντήρησης. Ούτε μία. Δεν βλέπατε τις φθορές που; τώρα επικαλείστε; ή έγινε τεχνηέντως από την τεχνική σας υπηρεσία; Να απαντήσει ο προϊστάμενος, όχι με δελτία τύπου. Γιατί τα 20 τελευταία χρόνια άλλαξαν 6 Νομάρχες και Αντιπεριφερειάρχες όποτε δεν μπορεί να ήταν πολιτική τους βούληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι υπηρεσίες δέχονται πολίτες και απαντάνε σε έγγραφα... εκτός αν θέλεις να σου απαντήσουν εδώ μέσα... πήγαινε στην νομαρχία βρες τους κάνε την αίτηση σου πάρε την απάντηση σου και μετά να αφήνεις υπονοούμενα ... χάνεις το δίκιο σου ετσι

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστά τα λες! Καμία συντήρηση δεν έγινε τόσα χρόνια αλλά το κομμάτι που ήθελε συντήρηση είναι αρμοδιότητα του Δήμου. Δηλαδή ο Δήμαρχος 10 χρόνια δεν έκανε ούτε για αυτό τίποτα.

      Διαγραφή
  3. 8:20000= 0,4 % πρόεδρο δημοκρατίας βγάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.