Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Η πατρίδα μας δεν απειλεί αλλά και δεν εκβιάζεται (βίντεο)


Έκτακτο διάγγελμα για το ζήτημα των τουρκικών προκλήσεων και ειδικότερα για τη παρουσία του τουρκικού ερευνητικού σκάφους Oruc Reis που βρίσκεται στην ελληνική υφαλοκρηπίδα απηύθυνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Ελλάδα είναι μία χώρα υπερήφανη και ισχυρή. Μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας και πυλώνας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο. Μένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και στους κανόνες καλής γειτονίας. Επιδιώκουμε με όλους γέφυρες ειρήνης, καλής πίστης και συνεργασίας», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης

«Η πατρίδα μας δεν απειλεί αλλά και δεν εκβιάζεται. Και για αυτό ακριβώς και δεν υποκύπτει σε απειλές και εκβιασμούς. Ούτε, όμως, και ανέχεται προκλητικές ενέργειες», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ΤΕΡΑΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ.
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΡΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
    ΚΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΆΚΙ ΠΕΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://kourdistoportocali.com/news-desk/o-erntogan-apeythynetai-sta-ellinika-pros-ton-kataktimeno-idi-elliniko-lao/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί που παίρνουν τα σπίτια του λαού,οι τράπεζες και οι εισπρακτικές με τα ξένα κεφάλαια, αυτοί να πάνε να πολεμήσουν. Όταν κινδυνεύεις να χάσεις το σπίτι σου από την"Εθνική" σου τράπεζα που το τελευταίο διάστημα βγάζει σε πλειστηριασμό δεκάδες σπίτια στην Πέλλα, αυτή που κάποτε είχε και επενδύσεις στην Τουρκία , αυτή και τα παιδιά του Κούλη να πάνε να πολεμήσουν.. αρκετά με τις βλακείες περί πατριωτισμού.Οι λαοί θέλουν ειρήνη και ευημερία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το βλέμμα του, κάνει τους Τούρκους να τρέπονται σε φυγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μετά ξανά βούτηξε στη θάλασσα,έκανε τόση ζέστη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ ;;;; ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ....ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα κάποιοι καταλαβαίνουν γιατί έκανε εκλογές, που ήξερε ότι θα χάσει,ο Τσίπρας.. φαντάζεστε τι θα έλεγαν οι υπερπατριωτες..αν ήθελε διάλογο και Χάγη.. που κρύβονται οι μακεδονομάχοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θέλουμε εδώ και τώρα τον Αλέκσι τον φούιτ,με έναν νόμο και ένα άρθρο ή με μια πορδή ρε αδερφέ να διώξει τους Τουρκαλάδες.Μην είμαστε μοναχοφάηδες(sorry αυτό ήταν ατάκα συριζαίων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.