Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα αιτήματα των εργαζομένων και υγειονομικών υπαλλήλων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών


Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών με δελτίο τύπου που εξέδωσε γνωστοποιεί τα αιτήματά για τη λειτουργία του Νοσοκομείου. Συγκεκριμένα αναφέρει:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Είδαν την καταγγελία των 200 νοσηλευτών που αναμφίβολα εκπέμπει πολύ κομματισμό ,είπαν και εδώ στα Γιαννιτσά να πούνε και την δική τους μπαρούφα.Βρε βάλτε πλάτη να βγούμε αλώβητοι και αφήστε στην άκρη τις παραξενιές σας.Δουλεια ,χαρά ευτυχία ,υγεία αυτά πρέπει να σας εμπνέουν και όχι ,ολη μέρα να χασομερατε σε αλλότρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδικά εσύ πρόεδρε των εργαζομένων είσαι πολύ κουρασμένος από την συμμετοχή σου στις δημοτικές με τον Σταμκο. Άντε δουλέψτε και λιγο γιατί βαρεθηκαμε να ακούμε μ@κακιες τελευταία και κυρίως πάρτε τα μέτρα σας για να μην κολλήσετε εσείς τον ιό στους ασθενείς. κ.Διοικητα μιας και είσαι στολίδι για το νοσοκομείο μας πιαστούς από την μύτη τώρα που είναι νωρίς γιατί όσο οι άλλοι διοικητές τους χαιδευαν βρήκαν μπελά και εκτεθηκαν. Ειδικά αυτόν που υπογράφει τον παραμυθά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνδικαλισμός μέσα στην παγκόσμια κρίση...πόσο καμμένο είναι; Βρε κοιτάξτε να μάθετε συντακτικό γιατί μας βγάλατε τα μάτια με την ανακοίνωση σας και αφήστε τον διοικητή να ασχοληθεί με προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια τον χώρο της υγείας και περιμένουμε να τα λύσει ως δια μαγειας.ο διοικητής μια χαρά τα πάει εσείς .σταματήστε την αντιπολίτευση και δουλέψτε λίγο και αφήστε τις ανακοινώσεις και τις συνδικαλιστικές σας άδειες στα συρτάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θελω να απαντήσω στον φωστηροπουλο σχετικά με τα αιτήματα του και να τον ρωτήσω τα παρακάτω
    σε ποιον αγωνα συμμετείχε ο κύριος όταν λείπει τις περισσότερες μέρες ,ποιος είναι ο σκοπός του που αποβλέπει,δεν ειχε το θάρροςνα κάνει συζήτηση με τον διοικητή για τα επόμενα σχέδια του covid διότι ο κύριος ειναι μονο για το θεαθήναι και να του υπενθυμίσω οτι επικουρικοί πληρώθηκαν μέρος του μισθού τους ενώ σε αλλα νοσοκομεία δεν πληρώθηκαν καθολου και το μεγαλο ερωτήματα που θέτω σε αυτόν ειναι που ηταν πριν για την υπόθεση των εργαζόμενων της καθαριότητας; που ηταν οταν ήταν να κλείσει η καρδιολογική κλινική (οχι απο τον διοικητή) αλλά απο άλλους και συκοφαντισε τον διοικητή αλλα ο αναφερόμενος κύριος λείπει με πολλές συνδικαλιστικές και δεν γνωρίζει τι γίνεται στο νοσοκομείο...ας μαθει πρώτα να δουλεύει και οχι να μας δουλεύει. και ποιος ειναι ο σκοπός της αντιπολίτευσης που κάνει στο ίδιο κομα που τομ στήριξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.