Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήλωση Λάκη Βασιλειάδη για το Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας



Ένα ακόμα σημαντικό έργο για την Πέλλα παίρνει το δρόμο της οριστικής υλοποίησης. Το Υπουργείο Μεταφορών & Υποδομών αναθέτει (ΦΕΚ Β 3254) στη Γενική Γραμματεία Υποδομών την υλοποίηση του έργου «Ανέγερση Δικαστικών Μεγάρων Έδεσσας, Σερρών, Κιλκίς και ανακατασκευή Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και συντήρηση και διαχείριση αυτών» μέσω Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.
Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε σχετικά:
‘‘Πρόκειται για ένα έργο το οποίο έχει δρομολογηθεί εδώ και χρόνια, αλλά παρέμενε ανενεργό λόγω του κακού αρχικού σχεδιασμού, της ανικανότητας της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου και της έλλειψης πολιτικής βούλησης.
Προσωπικά, από την πρώτη στιγμή της εκλογής μου υποστήριζα ότι η ενδεδειγμένη λύση για το έργο ήταν η ΣΔΙΤ και το σπάσιμο της αρχικής απόφασης που συνέδεε το Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας με το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου Κρήτης, όπως ακριβώς προβλέπει και η χθεσινή απόφαση. Τη θέση αυτή είχα εκφράσει σε σειρά επαφών μου με τους πολιτικούς προϊστάμενους των εμπλεκόμενων Υπουργείων, αλλά και με στελέχη-κλειδιά, όπως ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, κ. Γ. Καραγιάννης και ο Γενικός Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ, κ. Ν. Μαντζούφας.
Τώρα μένει να παλέψουμε για τη δρομολόγηση και νέου Δικαστικού Μεγάρου στα Γιαννιτσά. Οι ανάγκες είναι μεγάλες, καθώς εξυπηρετείται αντίστοιχος όγκος εργασιών. Αυτή την ιδιαιτερότητα της Πέλλας, με τα δύο «δικαστικά κέντρα» έχω τονίσει στους αρμόδιος κ για αυτό είναι αναγκαίο να υλοποιηθούν και τα δύο έργα. Μακριά λοιπόν από το διχασμό που κάποιοι τροφοδοτούσαν στο παρελθόν. Χαίρομαι ιδιαίτερα που βουλευτές της αντιπολίτευσης πανηγυρίζουν σήμερα τη δρομολόγηση του έργου σε ορθή βάση από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Έχει αποδειχθεί ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που είναι καλύτερο για τον τόπο μας.’’







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Μην μας περνάς για τόσο χαζούς στην Έδεσσα, ξέρουμε τι κάνατε στο παρασκήνιο για να τουμπαρετε την απόφαση για το δικαστικό μέγαρο της Έδεσσας, δεν σας βγήκε ,Η Έδεσσα γνωρίζει την αξιοπρεπή στάση συγκεκριμένου ανθρώπου,για το δικαστικό μέγαρο τηςΈδεσσας.Οταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα πούμε ονόματα και διευθύνσεις. Εσύ ήσουν από αυτούς που σαμποταρανε την Έδεσσα.Εχουν γνώση οι φύλακες.
    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και πότε εργάστηκε (και ίδρωσε)μ ο νεαρός για το δικαστικό της Εδεσσας και δεν εργαστηκε για το αντιστοιχο των Φιαννιτσών? ανοιχτές πορτες που τις άνοιξε η τζακρη παραβιάζει, όμως θελει να πει οτι κατι κανει κ αυτός. Ας βγεί να μας πεί τι κάνει για τον δρόμο Χαλκηδόνα-Γιαννιτσά και Γιαννιτσά -Φλώρινα. Θα έπρεπε να κάνει απεργία πείνας και δίψας, προς τιμήν όσων σκοτώνονται,τραυματίζονται και καταστρέφονται στον πανάθλιο αυτό δρόμο που τον λένε και εθνική οδό πανάθεμα τους. Να μην ξεχνάμε τα εγκληματα που έχουν γίνει στο τμήμα Μελίσσι-Μαυροβούνι αλλά και την αηδία στο τμημα Παραλιμνη-Χαλκηδόνα οπου βάλανε σε 2 σημεία σηματοδοτες που διακοπτουν την ομαλή πορεία απο και προς Θεσ/νικη, ενώ παντού σε νέες κατασκευές γινονται ανισόπεδες προσεγγίσεις. (χορτάσαμε απο μαριονέτες νεροκουβαλητές των πειρατών της Αθήνας)

      Διαγραφή
  2. Βρε Λάκη κοίτα να δωσης το 35% στους αγρότες γιατί γίνεσαι ρόμπα
    Υποσχεθηκατε μαζί με τον σταμενιτη αρχές Αυγούστου κ όλο το ποσό
    Και τώρα εκτιθεστε κ δεν ξέρετε κ εσείς οι ίδιοι το πότε
    Και ίσως πάλη με δωσης το δώσετε
    Το ψέμα μετά το αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.