Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γουμένισσα: Καθαρά από κορωνοϊό και τα 122 δείγματα κατοίκων της


Αλλάζει το κλίμα στην περιοχή της Γουμένισσας και ολόκληρου του νομού  ύστερα από την καταιγίδα των 15 κρουσμάτων κορονοϊού των αρχών  της περασμένης εβδομάδας. Στη Γουμένισσα κατέφθασαν  από τον ΕΟΔΥ το πρωί της Τρίτης τρία συνεργεία και έλαβαν 122 δείγματα από ισάριθμους πολίτες της Γουμένισσας.

Και τα 122 δείγματα  αποδείχθηκαν ύστερα από έλεγχο αρνητικά στον κορονοϊό και επομένως τουλάχιστον δειγματοληπτικά η διασπορά του ιού στην κωμόπολη και τη γύρω περιοχή αποδείχτηκε μηδενική.

Σύμφωνα με το eidisis.gr, το απολύτως θετικό αυτό γεγονός έρχεται να επικυρώσει την αισιόδοξη εικόνα της τελευταίας  εβδομάδας όπου ο νομός συνολικά δεν εμφανίζει κανένα κρούσμα ύστερα από τα 13 της προπερασμένης Δευτέρας και τα δυο της προπερασμένης Τρίτης.

Κατόπιν αυτών των θετικών εξελίξεων τίθεται επί τάπητος το καθεστώς αυξημένων μέτρων και δη η απαγόρευση διενέργειας των λαϊκών αγορών. Σύμφωνα με πληροφορίες μας το πρωί της Τρίτης ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης -βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς είχε συνεργασία με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για να υποστηρίξει το τελευταίο αίτημα του σωματείου λαϊκών αγορών ν. Κιλκίς το οποίο ζητά τη διενέργεια λαϊκών σε όλες τις πόλεις του νομού πλην της Γουμένισσας με το 50% των εκθετών.


Είναι μια πρόταση απολύτως λογική υπό το φως των πραγματικών δεδομένων και ίσως εντός και της ημέρας να έχουμε θετικές εξελίξεις -ανακοινώσεις από την κυβέρνηση.

Πηγή: eidisis.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.