Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλειστά τα σχολεία της Πέλλας μέχρι και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου



Κλειστές θα παραμείνουν μέχρι και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες της ΠΕ Πέλλας σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Σε όλη την επικράτεια εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού ανέστειλαν την λειτουργία τους οι παρακάτω εκπαιδευτικές μονάδες: 

                 Σχολείο/Δομή Περιοχή Διεύθυνση        Αναστολή έως και






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

49 comments:

  1. Υπάρχει επιδημιολογικά φορτίο; Τα κρούσματα που ανακοινώνονται είναι λίγα. Κρύβουν κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποιον λόγο να κρυβουν κάτι?

      Διαγραφή
    2. Όχι δεν κρύβουν κάτι. Κρύβουν τα πάντα και όλοι ξέρουμε τον λόγο αλλά αντίδραση μηδέν. Όπως παρατηρήσαμε από την ανάρτηση της παρούσας σελίδας ενώ στην Αττική κλείνουν μεμονομένα σχολικές μονάδες, στην Πέλλα το κλείσιμο είναι καθολικο. Με τόσα λίγα κρούσματα στον νομό μας οπως ανακοινώνετε κ.κ του ΕΟΔΥ γιατί εισηγειστε στο υπουργείο Παιδείας τέτοια απόφαση; Ο σερίφης Χαρδαλιάς που εγκαλεσε τον υφυπουργό Κουμουτσακο επειδή έλαβε την Θεία Κοινωνία είναι τελικά το αφεντικό αυτής της χώρας; Δυστυχώς για την κυβέρνηση το αφήγημα έλαβε τέλος και θα δούμε τους ψεκασμενους της Ελληνικής Λυσης να κάνουν πάρτυ. Λίγο οι π@π@ριες του Βελόπουλου για τις μασκες, λίγο το επερχόμενο θέμα των Σκοπίων για την ενταξιακή τους πορεία σε Ε.Ε & ΝΑΤΟ, αρκετά οι τραγικοί χειρισμοί στα Ελληνοτουρκικα θα φέρουν αποτελέσματα που θα τριβουμε τα μάτια μας. Ευτυχώς για την ΝΔ ο Αλέξης είναι προς το παρόν αδιάφορος και υποτονικός όπως έδειξε και χθες στην ΔΕΘ. Ειδ' άλλως θα σας έπαιρνε το σκαλπ όπως λέτε και σεις οι νεολαίοι στην δική σας γλώσσα. Θα καταντήσουμε μια χώρα επινόηση με τραγικά αποτελέσματα από την πανδημια, αλλά και μια χώρα απαίδευτη λόγω ελλιπούς παροχής εκπαίδευσης. Όπως είδαμε και στις Πανελλαδικές με αριστα (3) ολόκληρο μπαίνεις Μαθηματικό. Για την οικονομία δεν αναφέρω τίποτα γιατί όλοι μας πλέον ξέρουμε ότι θα ζήσουμε περίοδο κατοχής και πείνας. Κρίμα...

      Διαγραφή
    3. Είναι πολλά τα κρούσματα και κρύβονται στα σπίτια τους!!!! χαχαχα.
      Μας κοροϊδεύουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Βρήκαν στο Νομό χαχόλους να περάσουν τα σχέδια τους.
      Αφού δεν επαναστατούν οι γονείς καλά μας κάνουν.
      Ντροπή στους Δημάρχους και τους Βολευτές

      Διαγραφή
    4. Κρύβουν ναι, την ανεπάρκεια τους.

      Διαγραφή
    5. Ποιος θέλεις να σου απαντήσει και ρωτάς; μόνος σου μιλάς έχεις ξεφύγει τελείως

      Διαγραφή
    6. Ή κρύβουν κάτι ή μας δουλεύουν.
      Είναι ο μόνος νομός που είναι κλειστός ολόκληρος.

      Διαγραφή
    7. Θεωρώ ότι λόγω των πολλων κρουσμάτων τις προηγουμενες εβδομάδες περιμενουν να περασουν οι 15 μέρες που έλεγαν ότι χρειάζεται.

      Διαγραφή
  2. Να μας εξηγήσει κάποιος γιατί ενώ τα σχολεία είναι κλειστά, τα φροντιστήρια είναι ανοικτά, και, το χειρότερο, γιατί οι αυλές των σχολείων, τα πάρκα και οι πλατείες είναι γεμάτα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα φροντιστήρια και τις αυλές δεν πάει ο ιός, μόνο στα σχολεία. Τι να πω, απογοήτευση σκέτη

      Διαγραφή
    2. Εδώ και 10 μέρες λέω και γω το ίδιο πράγμα.γιατι επίσης είναι όλα τα μαγαζιά στον πεζόδρομο ανοικτά?ότι ώρα και να περάσεις έχει μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.το ίδιο και στα πάρκα,στις πλατείες,στις αυλές των σχολείων!!!!ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί κλείνουν μόνο τα σχολεία!!!!ελεος

      Διαγραφή
  3. Καθυστερημένος Νομός. Με μηδέν κρούσματα προχθές και 5 χθες δεν ανοίγουν τα σχολεία. Ντροπή σε όλους τους αρμόδιους Δημάρχους βουλευτές και εκπαίδευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι δήμαρχοι του νομού είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση μετά από εκείνη την περιβόητη σύσκεψη. Βάλανε και μέσο τον κουλη να το ανακοινώσει δημόσια και χεροντουσαν , δεν ντρέπονται τα φροντιστήρια ανοιχτά οι παιδικοί σταθμοί το ίδιο . Οι δημοτικοί σύμβουλοι του νομού κάνουν πάρτι με την γενοκτονία των Ποντίων και οι δήμαρχοι καταθέτουν τα ψεύτικα στεφάνια στην μνήμη αυτών ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είστε ευχαριστημένοι τώρα οι δήμαρχοι και οι βουλευτές. Όλα ανοιχτά μόνο ο νόμος Πέλλας είστε γελοίοι όλοι όλα ανοιχτά κδαπ φροντιστήριο αλλά τα σχολεία όχι πόσο έχετε τρελάνει το κόσμο άσχετοι κυβέρνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προφανώς περιμένουν να μειωθούν τα ενεργα κρούσματα για να μειωθεί η πιθανότητα διασποράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σίγουρο είναι ότι ξερουν πράγματα που δεν ξέρουμε εμείς και ειμαστε στο σκοτάδι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι να κρυβουν.....απαραδεκτοι ολοι και ιδιαιτερα οι πολιτικοι-δημαρχοι του νομου που μετα το οδικο δικτυο,καταφεραν να απομονωσουν παλι την πελλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος.Φυσικα κάτι κρύβουν αλλά όταν το καταλάβουμε θα είναι πάρα πολύ αργά για δάκρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τώρα το πράγματα ανατράπηκε.Αυό σημαίνει ότι τα παιδιά της Πέλλας μένουν πίσω απ τα υπόλοιπα.Δεν είναι όμως όλος ο νομός το ίδιο μολυσμένος.Γιατί καθολική απόφαση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλήθεια γιατί το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε τόσο χαμός ( από την κυβέρνηση) που οι δήμαρχοι αποφάσισαν να κλείσουν τα σχολεία και χρειάστηκε η παρέμβαση των βουλευτών για να μην εκτεθούν οι δήμαρχοι? Αλλά τι να κάνουμε στο υπουργείο παιδείας έχουμε τους άριστους!!! Η κατηφόρα συνεχίζεται .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ντροπή σ' αυτούς που αποφασίζουν για την τύχη του Νομού:δημαρχοι, βουλευτές, Δ/ντες Α'βαθμιας και Β'βαθμιας εκπαίδευσης και Δ/ντης Δημόσιας Υγείας ΠΕ Πέλλας. Ωραίες εισηγήσεις δίνουν. Τα παιδιά της Πέλλας να μείνουν αμόρφωτα. Όλα στο βωμό του χρήματος.Γιατι δεν κλείνουν τους παιδικούς σταθμούς? Γιατί δεν σταματούν τις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών? Γιατί δεν κλείνουν τις παιδικές χαρές, αφού τόσο πολύ κοπτονται για το επιδημιολογικο φορτίο στο νομό μας? Τα κρούσματα ποτέ δεν θα μηδενιστούν, οπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Μετά θα αρχίσει και η εποχιακή γρίπη και πάλι θα ξανακλεισουν τα σχολεία.Αντι να εκμεταλλευτούμε όλο αυτό το διάστημα, γιατί το αφήνουμε να πάει χαμένο? Έλεος πια και ντροπή σ' αυτούς που χαντακωνουν τα παιδιά του νομού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά εμείς ξέρουμε τι θέλουμε;
    Δεν παίρνουν μέτρα,ψάχνουμε να βρούμε τους υπεύθυνους και διαμαρτυρόμαστε,
    Παίρνουν μέτρα,συνεχίζουμε να διαρτυρομαστε (γιατί είναι κλειστά τα σχολεία,όχι στις μάσκες,γιατί 9ατομα....) και ψάχνουμε πάλι τους υπεύθυνους.
    Ας αποφασίσουμε κι εμείς με τι θα είμαστε ευχαριστημένοι και να μη μας φταίει πάντα.....η κατσίκα του γείτονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είδατε πουθενά να γίνεται πραγματικός έλεγχος απο την Αστυνομια στα κλαμπ για συνωστισμό ? Ο ένας πανω στον άλλο χωρις προφυλάξεις. Ειδικά στην Έδεσσα. Πως να μην έχουμε τόσα κρούσματα ? Έτσι που πάμε ούτε τα Χριστούγεννα θα ανοίξουν τα σχολεία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο ισχύει και στα Γιαννιτσά ..πεζόδρομος,πάρκα,πλατείες,Στοά,....Ο ένας πάνω στον αλλο!!!!

      Διαγραφή
    2. Μην ψάχνεις τίποτα. Ο δήμαρχος περιδιαβαίνει την πόλη και τον πεζόδρομο και τον βλέπω ικανοποιημένο.
      'Όσο αφορά το τι γίνεται μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.
      Πάρτυ στα πάρκα και γκάζια στους κεντρικούς δρόμους της πόλης από όλους αυτούς που ήταν στα μπαρ και στα καφέ.
      έλεγχος; όπως είπες, πού είναι ο έλεγχος

      Διαγραφή
  15. Μήπως οι (κυβερνητικοί) βουλευτές της ΠΕΛΛΑΣ αντί να εξαντλούν όλη την πολιτική τους στο ποιος θα ανακοινώσει πρώτος το κλείσιμο των σχολείων να ζητήσουν και να μας δώσουν εξηγήσεις/ διευκρίνησεις ΓΙΑΤΙ κλείνουν τα σχολεία στην Πελλα;
    Τόσο μικροί και ανίκανοι πολιτικά ειναι;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ

      1. Μηνιαίος μισθός 6.100€!
      2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό συντάξεως μηνιαίως 4.880€.
      3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250€/ώρα.
      4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000€ για ενοίκιο.
      5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500€ για οργάνωση γραφείου και 1.000€ τις εορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά…!!!
      6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ.
      7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600€ τον μήνα, έναν χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και έναν στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν.
      8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά την διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.
      9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως.
      10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. (Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο).
      11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες.
      12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους.
      13. Τηλεφωνική ατέλεια.
      14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους.
      15. Δωρεάν διόδια.
      16. Δωρεάν εισιτήρια, ξεοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ.
      ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;
      ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  16. Κλειστα σχολεια ανοιχτα παρκα μεχρι πρωιας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πού είναι ο λαλίστατος και πολυφωτογραφημένος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας να ενημερώσει τους πολίτες της Πέλλας για το τι συμβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να παραιτηθούν άμεσα οι δήμαρχοι και οι βουλευτές που ήθελαν κλειστά τα σχολεία σε όλο τον Νομό τώρα έγινε συνήθεια. Κλειστά σχολεία σημαίνει ανοιχτές φυλακές. Ντροπή να μείνουνε τα παιδιά μας πίσω στιν εκπαίδευση τους. Οι πολιτικάντιδες δουλεύουν για τα φροντιστήρια να επέμβει ο εισαγγελέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι να σου πει, ότι θα σας φέρουμε στα όρια σας για να οργιάσει η ιδιωτική εκπαίδευση;
    Αυτό προσπαθούν να προωθήσουν, θα πλερω το σχολείο για να μάθει το παιδι σου πέντε γραμματακια.
    Βλέπε φροντιστήρια; κλειστά; Όχι, γιατί; γιατί πλερω ο κύριος.
    Τέρμα σου λέει η καπιταλιστικη παράταξη που ψήφισες το δημόσιο τζαμπε σχολειό. Γκεκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κοινο μυστικο?καποιος θα παρει πολυ καλη αποζημειωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το πρόγραμμα συνεργασία ισχύει για τους δημοσιους υπαλλήλους? Ρητορικο ερώτημα, αυτοί είναι παιδιά ανωτερου θεού. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν ξερουν οι αρμοδιοι το τι τους γινεται ή δεν θελουν να πραξουν αυτα που πρεπει με αποτελεσμα τα παιδια μας, αυτη τη στιγμη, να στερουνται το δικαιωμα του πολυτιμοτερου αγαθου, της γνωσης.Αυτο αποδεικνυεται περιτρανα καθε μερα. Θελουν εναν αμορφωτο, αβουλο λαο!
    Οποιος γονιος θελει να προσφερει στο παιδι του το κατι παραπανω, θα πρεπει να πληρωσει αδρα για να το βοηθησει να προχωρησει στη ζωη του.

    Ποιό αχρηστοι πολιτικαντηδες πεθαινεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σσσσ κοιμάται μην τον ξυπνήσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κωμικοτραγικοί τοπικοί άρχοντες. Βουλευτές ατάλαντοι, μαριονέτες της κομματικής εξουσίας, που διαγωνίζονται ποιος θα βγάλει πρώτος (το ίδιο) δελτίο τύπου (άνευ ουσίας εννοείται), Δήμαρχοι χωρίς ηγετικές ικανότητες, χωρίς οργάνωση, κακοί διαχειριστές υπάρχοντος προσωπικού και κρατικών κονδυλίων, προφανώς και δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από εσάς. Προφανώς και είμαστε άξιοι της μοίρας μας που σας τρώμε στη μάπα αφού χάρη σε μας είστε εκεί που είστε. Ακόμα όμως κι έτσι, δε νιώθετε λίγο ντροπή; Δε νομίζετε ότι πρέπει να κάνετε κάτι παραπάνω από αυτό που κάνετε; Δεν αφουγκράζεστε την αυξανόμενη οργή του κόσμου; Ξυπνήστε. Μην λειτουργείτε μόνο γι αυτούς που σας χαϊδεύουν τα αυτιά. Κάντε επιτέλους κάτι χρήσιμο για τον τόπο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μη αφήσουν το ρουσφέτι ,οι πολιτισμένοι.

      Διαγραφή
  25. Κάποιος επιτέλους να βγει και να μας πει την αλήθεια,δεν γίνεται η ιδιωτική εκπαίδευση να λειτουργεί και η δημόσια να είναι κλειστή. Δεν γίνεται αυτοί που θα δώσουν πανελλήνιες από τον Ν.Πέλλας να μορφώνονται με τηλεκπαίδευση. Κάποιοι νομοί είναι με περισσότερα κρούσματα και τα σχολεία δεν κλείσανε.Θα δώσει κανείς μιά πειστική απάντηση ή εμείς δεν πρέπει να ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανοίξτε τα σχολεία επιτέλους!Ειμαι μια κοροϊδία να ειναι ολα ανοικτα και τα σχολεία κλειστα!Τα παιδιά τι φταινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πάνε σουμπιτι προς την ιδιωτική εκπαίδευση τα σαινια του καπιταλισμού.

      Διαγραφή
  27. Την καταβρηκαν οι άχρηστοι δάσκαλοι.
    Αυτην την απαράδεκτη πάστα δε καταλαβαίνω γιατί την πληρώνουν τα καλοκαίρια.
    Όλοι, μα ολοι μηδενός εξαιρουμένου αυτών νομίζουν πως έχουν μάστερ μόρφωσης.
    Καρμηρηδες και σνομπ όλοι και στη σκέψη και σ όλη τους την λειτουργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρήκες την αιτία του κακού.
      Συνέχισε

      Διαγραφή
    2. 10:23 έτσι είναι, η μύτη να τους πέσει δε θα σκυψουν να τη μαζέψουν.
      100 καρδυναλιων ύφος οι και καλά ειδήμονες.

      Διαγραφή
  28. 10:23 Ως εκπαιδευτικός δε δέχομαι το σχόλιο σου. Η σχολική κοινότητα που απαρτίζεται από τους μαθητές/τριες, διδακτικό προσωπικό και υπόλοιπο προσωπικό, διευθυντές/τριες, γονείς και κηδεμόνες είναι ένας ζωντανός οργανισμός... ένα αλληλεπιδραστικό σύστημα. Στόχος όλων μας είναι να καλλιεργηθεί κουλτούρα και φυσικά να δώσουμε τη δυνατότητα στον κάθε μαθητή να αναπτύξει την προσωπικότητά του.
    Τα περί χρημάτων.. μισθών και καλοκαιρινών διακοπών όσον αφορά στους εκπαιδευτικούς τα ακούμε χρόνια τώρα... είναι μια λανθασμένη άποψη που κυκλοφορεί από τα στόματα όσων δεν έχουν καμία σχέση με τη σχολική πραγματικότητα. Την κατάθεση ψυχής που αφήνεις μέσα στην τάξη σου δεν πληρώνεται με όσα χρήματα κι αν σου δώσουν. Όπως, επίσης, και αυτό που εισπράττεις απο τα παιδιά - το πιο σημαντικό!!!!!!!!



    ΥΓ είμαστε "απαράδεκτη" πάστα... τόσο απαράδεκτοι δάσκαλοι που δεν σταματάμε να ενδιαφερόμαστε για τα παιδιά μας, τους μαθητές μας..

    Με εκτίμηση,
    μια "απαράδεκτη" δασκάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 8:17 και να μη βλέπαμε το ποσό ενδιαφέρεστε για τους μαθητές σας, απ το δημοτικό στα φροντιστήρια,μονο μούρη πουλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο άλλος βγάζει ανακοίνωση (βουλευτης)και λέει με σύστημα ευθύνης ότι κλείνουμε τα σχολεία για να μην έχουμε κρούσματα..και δεν λέει τι προσπαθειες έκανε ώστε να μην κλείσουν..ότι στα φροντιστήρια στα γδαπ που πάνε μαθητές δεν κολλάει εκεί.. αλλά μόνο στα σχολεία!αλλά δεν φταίει αυτός εμείς φταίμε που τους ψηφίζουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.