Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παν. Μπογιατζίδης: Σε απόλυτη ετοιμότητα τα Νοσοκομεία της Πέλλας για τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού!


Με απόλυτη ψυχραιμία αλλά και σε πλήρη ετοιμότητα παρακολουθούν την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού και την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην ευρύτερη περιοχή μας, η Διοίκηση της αρμόδιας 3ης Υ.ΠΕ., όπου ανήκουν τα δύο νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας του νομού Πέλλας, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό.

"Οι νοσηλευτικές μονάδες της Π.Ε. Πέλλας βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα περιστατικά που δέχονται σχετικά με τον covid-19", επισημαίνει σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο Διοικητής της 3ης Υ.ΠΕ. Παναγιώτης Μπογιατζίδης, προσθέτοντας ότι η κατάσταση και στα δύο στα νοσοκομεία είναι απόλυτα ελεγχόμενη και διαχειρίσιμη παρά την αυξημένη ροή περιστατικών που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα λόγω των αυξημένων κρουσμάτων.
Ο κ. Μπογιατζίδης, μιλώντας στην Η.Ε Karatzova.com, έδωσε την διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη διαχείριση των αυξημένων κρουσμάτων που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομείο της Πέλλας, τονίζοντας ότι η κατάσταση είναι απόλυτα ελεγχόμενη. Μάλιστα, αν χρειαστεί θα ενισχυθούν και θα εξοπλιστούν για να αντιμετωπίζουν παρόμοια περιστατικά και τα Κέντρα Υγείας της Π.Ε. Πέλλας, πρόσθεσε.
Σχετικά με το γεγονός ότι τα νοσοκομεία του νομού Πέλλας δεν έχουν εξοπλιστεί με μηχανήματα για ανίχνευση τεστ κορωνοϊού, ο κ. Μποζατζίδης επισήμανε ότι, με βάση τα κοστολογικά δεδομένα λειτουργίας τους, η εγκατάστασή τους ενδείκνυται μόνο για μεγάλα Νοσοκομεία  όπως πχ της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας και γι΄ αυτό οι ασθενείς οδηγούνται στα πιο κοντινά νοσοκομεία αναφοράς για κορωνοϊό ή σε ιδιωτικά κέντρα.
Πάντως ο διοικητής της 3ης ΥΠ.Ε. τόνισε προς κάθε κατεύθυνση ότι μεγαλύτερη σημασία έχει η ατομική ευθύνη του καθενός και η καθολική τήρηση των μέτρων από όλους μας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Χάχα χάχα χάχα ρε πάτε καλά;
    Ένα μάτσο χάλια είναι,τα βλέπουμε κάθε μέρα.
    Που είστε και σε απόλυτη ετοιμότητα χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι σε πλήρη ετοιμότητα χωρίς παθολόγους χωρίς ακτινολόγους χωρίς γιατρούς για εφημεριες κορονοιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.