Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ στο Νοσοκομείο της Έδεσσας



Επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Έδεσσας πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Παναγιώτης Μπογιατζίδης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας Χρήστο Δόντσο και με στελέχη του νοσοκομείου. 
Στη συνάντηση που είχε ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Πέλλας συζητήθηκαν διάφορα θέματα λειτουργίας του. Ειδικότερα, τα θέματα που συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν στην συνεργασία μεταξύ της Υγειονομικής Περιφέρειας και των νοσοκομείων της Πέλλας (Έδεσσας και Γιαννιτσών) για την όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση του «κορωνοϊού» συνολικά στην περιοχή μας, αλλά και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στην Π.Ε. Πέλλας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Αλλαξτε και κανενα φανελακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήγε και στα εφημερεία; έκατσε να δει μπας και κανένας ειδικος κάθετε μέσα σε εφημερία; του εδειξαν καμια λιστα χειρουργειων ή μόνο για τις φωτογραφίες πήγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.