Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρουσία των τοπικών αρχών ο αγιασμός στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Έδεσσας



"Σήμερα, με καθυστέρηση δύο εβδομάδων, έγιναν οι καθιερωμένοι αγιασμοί στα σχολεία μας, αν και τα διαδικτυακά μαθήματα είχαν ξεκινήσει νωρίτερα. Ενδείξεις ότι ξεκινάει μία σχολική χρονιά διαφορετική από τις άλλες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Μία σχολική χρονιά που θα χρειαστεί να προσαρμοστούμε όλες και όλοι στις νέες συνθήκες, να τηρούμε τις οδηγίες και να γίνουμε περισσότερο προσεκτικοί και υπεύθυνοι."

Τα παραπάνω επισημαίνει ο Δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, στον χαιρετισμό του στο πλαίσιο της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς στο Νομό Πέλλας και προσθέτει:
"Από την πλευρά μας, ως Δημοτική Αρχή, φροντίσαμε να δημιουργήσουμε ένα όσο το δυνατόν ασφαλές περιβάλλον στα σχολεία μας, πραγματοποιώντας όλες τις απαραίτητες εργασίες και προμήθειες υλικών για απολύμανση και καθαρισμό, ώστε να καταστήσουμε το περιβάλλον των σχολείων μας ασφαλέστερο και φιλικότερο.
Στη δύσκολη αυτή συγκυρία, είμαι βέβαιος ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην εκπαιδευτική διαδικασία, θα ανταποκριθούν με υπευθυνότητα και ψυχραιμία. Εύχομαι σε κάθε μαθητή και μαθήτρια καλή πρόοδο και μια δημιουργική σχολική χρονιά. Στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς καλή δύναμη και κουράγιο, ώστε να ανταπεξέλθουν στο ακόμη δυσκολότερο - για φέτος - έργο τους.
Μέσα από την κοινή μας προσπάθεια μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που να αποπνέει την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, έτσι ώστε τα παιδιά μας να συνεχίσουν απρόσκοπτα τον δικό τους προσωπικό αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης και την κοινωνική τους βελτίωση.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε – ακόμα και στους δύσκολους καιρούς της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης που μαστίζουν την κοινωνία μας – να δώσουμε στη νέα γενιά το μέλλον που της αξίζει! Ένα μέλλον με ελπίδα, όραμα, σεβασμό, αγάπη και αλληλεγγύη!
Καλή σχολική χρονιά, με υγεία!"
Ο Δήμαρχος Έδεσσας παραβρέθηκε στην τελετή αγιασμού του 7ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Ιωήλ και παρέστησαν επίσης: Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Νίκος Αγγελίδης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πέλλας Γιώτης Ζώης, ο Διευθυντής του σχολείου Αβραάμ Χατζηδημητρίου, εκπαιδευτικοί, γονείς και -φυσικά- οι μαθητές του σχολείου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Δήμαρχε αντεύχομαι καλή σχολική χρονιά με υγεια!!!
    Δήμαρχε όπως σου είπα είσαι ακριβοδίκαιος άνθρωπος και δεν τρως κουτόχορτο. Περιμενα μετά το καθ' υπόδειξιν ευχαριστήριο της Αερολέσχης Έδεσσας, να αποκαταστήσεις την αλήθεια, γιατί γνωρίζεις όπως σου έγραψα ότι και άλλοι βουλευτές βοήθησαν και στην χρηματοδότηση και στο ξεμπλοκάρισμα της και στην παραχώρηση της έκτασης. Και μάλιστα ,η παραχώρηση πρέπει να γίνεται σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο για κοινωνικοπολιτιστικούς σκοπούς, απεσοβήθει ο κίνδυνος αυθωρεί και παράρτημα αθωρύβως...
    Χθες βγήκε δελτίο απο τον Διονύση Σταμενίτη με μια φωτογραφία με την Όλγα Κεφαλογιαννη,ότι δήθεν ήθελε αλλά δεν μπόρεσε για την χρηματοδότηση....Και άλλα παπατζηλίκια για την παραχώρηση ,δλδ ο άλλος βουλευτής που είναι στην φωτογραφία γλάστρα ήταν ; τίποτα δεν έκανε; Η αλήθεια είναι ότι άλλαξε το νομοθετικό πλαίσιο που μέχρι τότε δεν επέτρεπε και έδωσε την δυνατότητα όπως αναφέρω πιο πάνω να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματά των δήμων για παραχώρηση που πληρούσαν τις προϋποθέσεις.Αυτο το κατόπιν ενεργειών μου είναι πολύ παλαιοκομματικό!! Τί δλδ, παραχωρήθηκε ρουσφετολογικά; Είπαμε ότι υπήρξε πρόβλημα με το καταστατικό αλλα απεσοβήθει... αθωριβως.. Μεγάλο παραμύθι ότι τα χρήματα δεν μπορούσαν να εκταμιευτούν !! Τρία χρόνια μέχρι το 2015 δεν μπόρεσαν; Χοντρό..πολιτικάντικο τερτίπι!! Όποιος έχει να αντιτάξει επιχειρήματα αντίθετα, είμαι εδώ να κάνω διάλογο και αν χρειαστεί να προσκομίσω στοιχεία και ονόματα.Υπάρχει το ίντερνετ που τα παρέχει όλα. Διαφορετικα αυτό το δελτίο που λέει ότι μετά από μία σειρά επαφών και ενεργειών,κατάφερα...Είναι μία πολιτική απάτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προκλητικοί. Ξέρετε ποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γεωργιάδης σας προκαλεί με στοιχεία βγάζει ψεύτη τον Σταμενίτη και σεις απαντάτε με τις τρεις λέξεις του 5,21.

      Διαγραφή
  3. Κάνετε να πάντα να μην ανοίξουν τα σχολεία ,το παίζατε υγιεινολόγοι , λόγω του μεγάλου επιδημιολογικού φορτίου, και με το που άνοιξαν τα σχολεία πήγατε στο αγιασμό για λίγα λεπτά δημοσιότητας ,σίγουρα θα τους κολλήσατε και κάτι ,όλο στην γύρα είστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον 5,21 αποκαλυπτικοί. Ξέρετε ποιοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.