Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δράσεις του Συλλόγου Παραπληγικών Ν. Πέλλας: "Νιώθουμε πιο δυνατοί, προσφέρουμε βοήθεια και αγάπη στον συνάνθρωπό μας"



1. Τα Ελληνικά Μάρκετ συλλέξανε πλαστικά καπάκια και τα πρόσφεραν στον Σύλλογό μας και έτσι παραδώσαμε στις κεντρικές εγκαταστάσεις τους δύο (2) αναπηρικά αμαξίδια που θα διατεθούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό της Θεσσαλονίκης. Η δράση τους συνεχίζεται κανονικά για να δοθούν και άλλα αμαξίδια.

2. Στο πλαίσιο της άψογης συνεργασίας μας με τον Δήμο Διόνυσου Αττικής που συλλέγει πλαστικά καπάκια και τα στέλνει στον Σύλλογο μας, στείλαμε άλλο ένα αμαξίδιο για να το προσφέρουν όπου υπάρχει ανάγκη. Τους ευχαριστούμε πολύ για την δράση τους και τους ευγνωμονούμε για την συνεχιζόμενη προσφορά τους και την ευαισθησία που δείχνουν απέναντι στα άτομα με αναπηρία. 

3. Ο Δήμος Σιθωνίας έχει δραστηριοποιηθεί στην συλλογή καπακίων για την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφεραν να αποκτήσουν τρία (3) αναπηρικά αμαξίδια τα οποία τα πρόσφεραν σε αγροτικά ιατρεία των χωρίων της Χαλκιδικής για την στήριξή τους. Συνεχίζουν την δράση τους με εντατικούς ρυθμούς με αποτέλεσμα να έρθουν προχτές και να παραδώσουν εδώ στα Γιαννιτσά, με φορτηγό του Δήμου Σιθωνίας, αρκετά σημαντική ποσότητα πλαστικών καπακίων. Τούς ευχαριστούμε πολύ γιατί μας στηρίζουν στο έργο μας. Νιώθουμε πιο δυνατοί και έτσι όλοι μαζί προσφέρουμε βοήθεια και αγάπη στον συνάνθρωπό μας. 

Με εκτίμηση 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.