Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσφορά μέσων προστασίας στους αστυνομικούς της Πέλλας



Σήμερα [22-9-2020], αντιπροσωπεία της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION – I.P.A.], αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κώστα, τον ταμία , κ. ΓΑΡΤΣΙΩΝΗ Παναγιώτη και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων , κ. ΓΚΙΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία, παρέδωσε στον Διευθυντή της Δ/νσης  Αστυνομίας Πέλλας,Αστυνομικό Δ/ντή κ. ΠΕΡΔΙΚΑΤΣΗ Πέτρο,  κατάλληλο υλικό προστασίας από την πανδημία [μάσκες-απολυμαντικά] , για το προσωπικό της Δ/νσης. Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών [INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION –I.P.A.],σ’ αυτή τη  δύσκολη περίσταση,στηρίζει  τον Έλληνα Αστυνομικό,κάνοντας πράξη τις αρχές και αξίες που υπηρετεί: την αγάπη, τη φιλία και την αλληλεγγύη . 
- Υπενθυμίζεται ότι το προσφερόμενο υλικό παραχωρήθηκε  από την Τοπική Διοίκηση Αττικής ,στα πλαίσια στήριξης των συναδέλφων της περιοχής μας. Για το λόγο αυτό  ευχαριστούμε δημόσια το Δ.Σ. της Τ.Δ. Αττικής ,ιδιαιτέρως  δε τον Πρόεδρό της αλλά και Πρόεδρο  πλέον του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Στρατηγό κ. Βλάση ΒΑΛΑΤΣΟ, για την πολύτιμη προσφορά,τη στήριξη  και την αγάπη τους  προς την Τοπική μας.- 

SERVO PER AMIKECO
[Υπηρετώ δια της φιλίας]
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ                                          Η Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ                    ΕΙΡΗΝΗ ΣΕΛΚΟΥ  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.