Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ρεκόρ 25 κρουσμάτων κορωνοϊού στην Πέλλα - Η συνολική γεωγραφική κατανομή


Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 248 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Τετάρτης (9/9).

Νέο ρεκόρ είκοσι πέντε κρουσμάτων στην ΠΕ Πέλλας, εκ των οποίων 8 συνδέονται με  συρροή, ενώ 1 αναφέρει πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας  

Αναλυτικά σε όλη την επικράτεια τα κρούσματα εντοπίσθηκαν:

- 19 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας
- 4 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο
-  98 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 14 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας, ενώ 2 συνδέονται με συρροές 
- 17 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης , εκ των οποίων 1 συνδέεται με συρροή , ενώ 1 αναφέρει πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας

• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Αργολίδας
• 1 κρούσμα στην  Π.Ε. Βοιωτίας
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Εύβοιας
• 1 κρούσμα στην  Π.Ε. Γρεβενών
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Έβρου
• 3 κρούσματα στην Π.Ε. Ζακύνθου
• 9 κρούσματα στην Π.Ε. Ημαθίας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με συρροή, ενώ 1 αναφέρει πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας
• 4 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας  
• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων 
• 4 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Κέρκυρας
• 13 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς, εκ των οποίων 11 συνδέονται με συρροή 
• 1 κρούσμα στην  Π.Ε. Κοζάνης
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Κορινθίας
• 4 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας
• 15 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου, εκ των οποίων 11 συνδέονται με τη συρροή στο ΚΦΠΜ
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Μαγνησίας
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Μυκόνου
• 1 κρούσμα στην  Π.Ε. Πάρου
• 25 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας, εκ των οποίων 8 συνδέονται με  συρροή, ενώ 1 αναφέρει πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας
• 5 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με συρροή, ενώ 1 αναφέρει πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας 
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Ρεθύμνου
• 11 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Που είναι τα νέα μέτρα ? Με 10 κρούσματα κλείσαμε χωριά.
    Που είναι ο Χαρδαλιάς ?
    Που είναι οι αρχές του τόπου ?
    Τι περιμένουμε να γίνουμε το κακό παράδειγμα της χώρας ?
    Γιατί δεν τηλεφωνούμε όλοι τώρα στον ΕΟΔΔΥ και στην Πολιτική Προστασία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ9 Σεπτεμβρίου 2020 στις 7:56 μ.μ.

    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΛΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΘΕΑΤΕΣ. ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΗΜΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ 'ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ' ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΩ ΜΟΝΟ ΕΥΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ: ΜΑΣΚΑ / ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ / ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγα σιγα ολοι θα ερθουν στα λογια σου και θα γινουν υπερασπιστες της μαδκας! Προσοχη και ολοι συσωμοι σε αυτον τον αγωνα και αφηστε τις διαμαρτηριες εναντια στα μετρα κατα του κορονοιου!! Με το ενα ποδι ο ιος ειναι σε καθε σπιτι!! Τι θελουμε για να πιστουμε ...να χασουμε αγαπημενους ανθρωπους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τώρα τί γίνεται??Σε 4 μέρες θ ανοίξουν τα σχολεία..Θα στείλουμε τα παιδιά μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 25 κρούσματα. Τον Απρίλιο με 4 κρούσματα στη Φούστανη το χωριό αποκλείστηκε και έπαιζε πρώτο θέμα στα μέσα. Τωρα τι;; θα μας πούνε επιτέλους τι θέλουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σχολιάσω κάτι...Δεν ξέρω αν θα έκανα το εμβόλιο για να πω την αλήθεια... Τώρα που διαβάζω όμως ότι σταματουν οι δοκιμές αναρωτιέμαι τι θα γίνει... Κρατάμε αποστάσεις φοράμε μάσκα και πλενουμε συχνά τα χέρια... Δεν μας ζήτησαν να παμε και στο φεγγάρι. Κ τώρα που θα ανοίξουν τα σχολεία ελπίζω κι ευχομαι οι γονείς να στέλνουν τα παιδια τους όπως πρεπει.Κ τα σχολεία να καθαρίζονται όπως πρεπει. Για αυτό οι Δήμοι να προνοησουν να στείλουν σωστά απολυμαντικα και καθαριστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπον επειδη καποιοι δεν χαμπαριαζουν και δεν προκειται. Ουτε ο δημος ουτε η περιφερεια εκαναν μια ανακοινωση τυπου. Προτείνω να τηληεφωνησουμε ολοι τωρα και αυριο πολλες φορές ο καθενας μας στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

    Τηλ.213 1510 932-3, 213 1510 196

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με το εμβολιο της γριπης τι εγινε;; Γιατι δεν μιλαει κανενας;;; Πλεον δεν το κανουν.. γιατι αραγε;;; Στην ιταλια εγιναν τα πιο πολλα εμβολια για την γριπη. Τι πηγε στραβα με αυτο το εμβολιο;; Τι υπηρχε μεσα σε αυτο το εμβολιο;;; Ας δουμε πως γινονται τα εμβολια υπαρχουν αρκετες πληροφοριες στο ιντερνετ. Μηπως κατι τους διεφυγε;;; Μηπως δημιουργησαν κατι που δεν περιμεναν;;; Γιατι πεθαινε κοσμος ενω εμβολιαζοταν απο την γριπη;; Γιατι ανθρωποι σε χωρες και περιοχες οπου εμβολιαστηκαν ειδαμε να γινεται χαμος απο κρουσματα;;; Μηπως αθελα τους δημιουργησαν εναν ιο με ενα εμβολιο;; Τους διεφυγε κατι;; Κανενας δεν λεει τπτ κοιταμε μονο οτι γινεται και δεν βλεπουμε την ριζα του κακου. Το καγε εμβολιο ειναι ο ιδιος ο ιος αλλα ανενεργος και ετσι ο οργανιζμος φτιαχνει αντισωματα. Δεν ειμαι επιστημονας το λεω χοντρικα για να καταλαβουν οσοι δεν ξερουν. Οι ιοι ομως μεταλασωνται. Σιωπη ξαφνικα και λογικο ηταν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την εποχή του Ιπποκράτη είναι γνωστά 2 βασικά πράγματα :
      1) την ίδια ασθένεια την βιώνει διαφορετικά κάθε άνθρωπος (γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός οργανισμός.
      2) η κάθε ασθένεια μεταδίδεται μετά από μετάλλαξη από άνθρωπο σε άνθρωπο, δηλαδή είναι λίγο διαφορετικός ο υιός με τον οποίο μεταδίδεται η ασθένεια από άνθρωπο σε άνθρωπο.
      Για τους παραπάνω λόγους υπάρχουν πολλά αίτια για διαφορετικά αποτελέσματα και αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα και στα εμβόλια αλλά και στην αντιμετώπιση οποιασδήποτε ασθένειας.
      Η κλασσική Ιατρική εδώ και πολλά χρόνια, έχει μεθόδους και κάθε φάρμακο ή εμβόλιο ακολουθεί πολλές διαδικασίες και δοκιμές πριν κυκλοφορήσει. Δεν είμαι ιατρός είμαι ασθενής που έχει δοκιμάσει ότι εναλλακτικό κυκλοφορεί και η άποψή μου είναι ότι η κλασσική ιατρική έχει κάνει άλματα τις τελευταίες δεκαετίες και έχει σώσει εκατομμύρια κόσμου. Τα εμβόλια είναι απαραίτητα.

      Διαγραφή
    2. Καλά κάνεις και αναρωτιέσαι αλλά αν θέλεις να μάθεις διάβασε λίγο τον ρόλο που έχουν παίξει τα εμβόλια στην εξαφάνιση ασθενειών όπως πολιομυελιτιδα, εβλογιά κλπ. Δεν είναι απειλή αλλά επιβεβαιωμενη μέθοδος καταπολέμησης ασθενειών. Βεβαίως και υπάρχουν ποσοστά με παρενέργειες αλλά το συνολικό όφελος είναι ασύγκριτα μεγαλύτερο.

      Διαγραφή
    3. Φιλε μου αναφερθηκα σε καποια εμβολια οχι σε ολα. Στα αδυτα της ιστοριας υπαρχουν και τραγικα λαθη της επιστημης και της ιατρικης εγω απο παιδακι την πατησα ολα γινονται με πειραματα. Και ειναι ετσι οπως τα λες τα γνωστα εμβολια βοηθησανε την ανθρωποτητα σε μεγαλες ασθενειες απλα υπηρξαν και εμβολια που καταστρεψαν και ανθρωπους δημιουργησαν ασθενειες μεταλαξανε ασθενειες απλα αυτα δεν υπαρχουν με τροπο και τα χρονια ξεχνιωντουσαν. Γιαυτο σου λεω φιλε μιυ εγω μιλησα για τα αλλα εμβολια και συγκεκριμενα για της γριπης που δεν επιβεβαιωσαν οι επιστημονες οτι εσωσε την κατασταση ουτε ειναι οπως τα εμβολια που λες εσυ αντιθετα υπαρχει ενα μεγαλο ερωτηματικο. Αν ξαναδιαβασεις το σχολιο μου θα δεις οτι αναφερθηκα σε διαδικασιες που δεν ειναι γνωστες σε πολλους και δεν αναφερθηκα σε κανενα γεγονος που ειναι εδω και χρονια διαδεδομενο οτι βοηθησε την ανθρωποτητα.

      Διαγραφή
    4. Παιδια το παν ειναι να μην υπαρχουν ασθενειες αμα ειναι να υπαρχουν ασθενειες και να λεμε αα οκ υπαρχουν εμβολια. Και συμφωνω με τον φιλο πιο πανω ο ανθρωπος δημιουργησε πολλες ασθενειες και μεταλαξε ιους τοσα πειραματα γινονται και εμεις λεμε μονο αυτα που βλεπουμε στον σκαι η στον αντ1. Οταν βαζεις εναν ιο μεσα σε εναν ανθρωπο σαν εμβολιο γινεται μεταλαξη του dna μπορει να σωθει οπως ειπαν οι φιλοι απο καποιες ασθενεις η ιους αλλα μπορουν να φτιαχτουν και νεοι ιοι δεν ειναι νορμαλ να βαζεις σε εναν οργανιζμο την αρρωστια μεσα του. Οι μεγαλυτεροι ερευνητες της ιατρικης συμφωνα με μελετες και νε ερευνες κατεληξαν σε αυτο πολλα παιζονται μη τα λετε να τω πω απλα οπως σας τα μαθανε η την μια πλευρα της αληθειας καποιοι μπορει να ξερουν κατι παραπανω.

      Διαγραφή
    5. Η φυση παραγει 1 ιο κάθε 1 λεπτό ο ανθρωπος θελει πολυ παραπανω

      Διαγραφή
  9. Τα ροδάκινα τελείωσαν ο ιός χτύπησε!Για όσους κατάλαβαν!Μετρα προφυλάξεις όλοι μας το μόνο που μπορούμε να κάνουμε!
    Δεν χρειάζεται ταραχή!
    Και κάτι τελευταίο!Σιγουρα είναι άσχημο να χάνεις κάποιον δικό σου άνθρωπο η συνάνθρωπο αλλά αυτό με της ηλικίες και τα θύματα πάει πολύ!
    86 χρόνη 92 χρόνος κτλ.Χανεται μια ζωή αλλά υπάρχει κ συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.