Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύδρα: Εξέλιξη στην υπόθεση του άνδρα που κατέγραφε κρυφά σύζυγο και παιδιά



Την επιμέλεια των παιδιών του έχασε ο πατέρας που φέρεται να βιντεοσκοπούσε τη γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά του με κάμερες που είχε τοποθετήσει κρυφά στο σπίτι, στη Σκύδρα και στη συνέχεια να διοχέτευε το υλικό στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο εν λόγω άνδρας έχασε την επιμέλεια των παιδιών του με προσωρινή διαταγή ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκαν από τη σύζυγό του.

Το χρονικό της υπόθεσης
Η γυναίκα υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά μετά την περίεργη συμπεριφορά του άνδρα της. Έτσι έκανε καταγγελία και η αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι της, όπου εντόπισε τις κρυφές κάμερες.
Από την πλευρά του, ο άνδρας φέρεται να ομολόγησε ότι βιντεοσκοπούσε μόνο τη σύζυγό του και όχι τα παιδιά του, ενώ φαίνεται ότι πουλούσε το υλικό που κατέγραφαν οι κάμερες ανεβάζοντας σε συγκεκριμένες σελίδες τις φωτογραφίες από το κινητό του και από συσκευή με την οποία παίζουν τα παιδιά βιντεοπαιχνίδια.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.