Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Για δεύτερη φορά το επιτελικό κράτος αδυνατεί να ανοίξει τα σχολεία στην Πέλλα


«Είτε μας κρύβουν την αλήθεια είτε είναι ανίκανοι να προστατεύσουν τα παιδιά μας»

Ερώτηση στην Υπουργό Παιδείας και Αίτηση Κατάθεσης εγγράφων καταθέτει σήμερα στη Βουλή η βουλευτής

Με αφορμή την δεύτερη αναβολή έναρξης της σχολικής χρονιάς για τα σχολεία της Πέλλας, η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Η πρώτη αναβολή έναρξης της χρονικής χρονιάς μετά από τις συνεχείς παλινωδίες, αποφασίστηκε καθώς οι επιδημιολογικοί παράγοντες σε συνδυασμό με την πλήρη έλλειψη ορθής προετοιμασίας και η συντονισμένη αντίδραση των Δημάρχων και εμού ως βουλευτού προστάτευσε τα παιδιά μας από την έκθεση σε έναν άσκοπο κίνδυνο.  
Την προηγούμενη Κυριακή η κυβέρνηση, χωρίς να έχουν μεταβληθεί οι επιδημιολογικοί παράγοντες και χωρίς  να υπάρχει κάποιο καλό νέο από το μέτωπο του κορωνοϊού, ανακοίνωσε την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία έναρξης της σχολικής χρονιάς στην Πέλλα.
Μέσα στην νύχτα χθες, προφανώς έχοντας αποκρύψει κρίσιμα στοιχεία από τον λαό της Πέλλας, ανακοίνωσε νέα αναβολή προκαλώντας πλήρη διαταραχή στην εκπαιδευτική κοινότητα και στον οικογενειακό προγραμματισμό των πολιτών.
Το πιο επικίνδυνο όμως είναι, ότι, δεν έδωσε καμία εξήγηση, με αποτέλεσμα ολόκληρη η Πέλλα να έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο πεδίο ανταλλαγής φημολογιών, φόβου και «διαρροών».
Η όλη εικόνα απαξιώνει τους πολίτες και αντιστοιχεί σε χώρα που ουδεμία σχέση έχει με το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Είναι, επίσης, επικίνδυνη η κυβερνητική διαχείριση γιατί αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει σχέδιο και δεν υπάρχει οποιαδήποτε ασφαλιστική δικλείδα προστασίας του μαθητικού πληθυσμού και του διδακτικού προσωπικού.
Δυστυχώς με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης το θέμα της σχολικής χρονιάς μετατρέπεται σε εξίσωση με πολλούς αγνώστους. Τα μόνα γνωστά θύματα αυτής της πολιτικής είναι οι μαθητές και οι οικογένειές τους.
Εύχομαι, χάριν του κύρους του θεσμού της Εκπαίδευσης, να είναι η τελευταία παλινωδία της κυβέρνησης στο θέμα αυτό. Απαιτείται η μέγιστη σοβαρότητα και ψυχραιμία από όλους»

Η βουλευτής κατέστησε σαφές ότι σήμερα Πέμπτη θα καταθέσει γραπτή ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς την Υπουργό Παιδείας με σκοπό να υποχρεωθεί η κυβέρνηση να εξηγήσει εγγράφως ποια επιστημονικά δεδομένα την ανάγκασαν να πραγματοποιήσει αυτή την δεύτερη αναβολή.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΟΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π
    ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΜΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή συνήθως δεν ακούς απλά μόνο εκτελείς διατεταγμένη υπηρεσία, άκου.Αυτο το κράτος δεν μπορεί να το κατέστρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ σε τέσσερα χρόνια την ώρα που κυβερνά το κόμμα σας με τούς συνεταίρους σας δεκαετία τώρα.
      Άλλωστε παρελθόν, παρόν και όπως δείχνει και μέλλον είναι γνωστά στον λαό που σκέφτεται έστω και λίγο.

      Διαγραφή
    2. Ο 11:47 μια χαρα τα λεει εσυ εκτελεις μου φαινεται διατεταγμενη υπηρεσια!αναφερθηκε στην τζακρη συγκεκριμενα!τοσα χρονια δεν ειναι βουλευτης δεν εχει καμια ευθυνη για την σημερινη καταντια;και βεβαια εχει πολλες ευθυνες!

      Διαγραφή
    3. ΑΚΟΥ 12:16 ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΊΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
      ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΕΠΕΙΔΗ Η΄ ΕΙΣΑΙ ΜΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ Η΄ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
      ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑ;
      Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ 3% ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
      ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ, ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.
      ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.
      Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΕΤΙΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΑΎΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
      ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

      Διαγραφή
  2. Είναι για γέλια και για κλάματα αυτή η κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ποια επιστημονικά δεδομένα βουλευτές ζητάνε από τον ΕΛΓΑ να επανεξετάσει τις εκτιμήσεις που έχει κάνει κάποια στιγμή και προφανώς δεν αρέσουν σε κάποιους;
    Άλλαξαν τα επιστημονικά δεδομένα ή οι αρχικοί εκτιμητές είχαν πρόβλημα όρασης;
    Άσε μας ρε Ντόρκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπενθυμίζεται στον 11:47 εγκάθετο κάποιου πολιτικού γραφείου ότι ακόμη και στα πιο μαύρα χρόνια των μνημονίων τα σχολεία της Πέλλας και της χώρας δεν έκλεισαν ούτε για μια ώρα. Τα σχολεία στην Πέλλα δεν μπορούν καν να ανοίξουν επί των ημερών της εθνοσωτήριας κυβέρνησης Μητσοτάκη που έσωσε την χώρα και τους Έλληνες από την πανδημία και την οικονομική καταστροφή. Αν εσένα δεν σε προβληματίζει το γεγονός ότι την προηγούμενη Παρασκεύη η κυβέρνηση με 70 κρούσματα ήθελε να ανοίξει τα σχολεία και με 10 διασωλοινωμένα κρούσματα χθες τα έκλεισε δεν πειράζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ανοιγαν τα σχολεια θα ειχε να λεει παλι για την κυβερνηση πως δεν ακουει τους τοπικους αρχοντες που γνωριζουν την κατασταση καλυτερα απι κοντα ...κτλ ..κτλ Σε καθε περιπτωση θα ειχε την αντιθετη γνωμη!! Καλα κανουν λοιπον και συνεργαζινται κυβερνηση και δημαρχοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπουργοί και τοπικοί παράγοντες της ΝΔ Πέλλας τα έκαναν σκ@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.