Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλη ανησυχία από τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Πέλλας


Μεγάλη ανησυχία προκαλούν τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Πέλλας. Τα εννέα σημερινά κρούσματα (Κυριακή 6/9) αλλά και τα κρούσματα των προηγούμενων ημερών δείχνουν ότι η εξάπλωση του κορωνοϊού στην Π.Ε. Πέλλας... καλά κρατεί, 44 επιβεβαιωμένα  στις πρώτες έξι ημέρες του Σεπτεμβρίου! 
Ο νομός Πέλλας βρίσκεται πολύ ψηλά στην κατάσταση με τα κρούσματα σε ολόκληρη την επικράτεια και σταθερά πια βρίσκεται στην τρίτη (3η) θέση αριθμητικά στη λίστα, σε πανελλήνιο επίπεδο, μετά την Αττική και την Θεσσαλονίκη! Μάλιστα σήμερα καταγράφηκε στην ΠΕ Πέλλας ίσος αριθμός κρουσμάτων με... την Θεσσαλονίκη (!!!) που είναι πολύ μεγαλύτερος πληθυσμιακά. Συνεπώς, στην Π.Ε. Πέλλας τα κρούσματα είναι πολύ περισσότερα από τον μέσο όρο κρουσμάτων σε όλους τους νομούς της επικράτειας.
Αν και ο νομός μας βρίσκεται εδώ και τρεις εβδομάδες σε αυξημένα περιοριστικά μέτρα για την διασπορά και την εξάπλωση του covid-19, φαίνεται ότι η κατάσταση δεν βελτιώνεται. 
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, είναι σίγουρο ότι αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί και τα κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας συνεχίσουν να εντοπίζονται σε αυτά τα επίπεδα, τότε θα χρειαστεί να ληφθούν ακόμη πιο αυστηρά μέτρα και να εφαρμοστούν όσα ισχύουν στην Χαλκιδική, δηλαδή μάσκες παντού, συναθροίσεις μέχρι 9 άτομα, πλήρης απαγόρευση εκδηλώσεων κ.λ.π. 
Η δυσάρεστη εικόνα στο Ν. Πέλλας σαφώς δεν είναι πια αντιπροσωπευτική της επικράτειας, όπου εδώ και δύο ημέρες καταγράφεται μείωση κρουσμάτων που από τους επιστήμονες αποδίδεται στα μέτρα που έχουν ληφθεί. Και με δεδομένο ότι ενδεχομένως να υπάρχουν πολλοί ασυμπτωματικοί στην ευρύτερη περιοχή, αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή και ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το κοντινό μέλλον.
Αυτό πρέπει να το κατανοήσουμε όλοι!

"Ο Πελλαίος" 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Πόσο σανο και φόβο θα μας δώσετε ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άντε ρε ψεκασμένε ψάξε να δεις αν σας ψεκάζουν και αν η γη είναι επίπεδη και άσε τον φόβο ΟΥΓΚ

      Διαγραφή
    2. 9:27 μ.μ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΠΥΡΓΟ ΕΧΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ

      Διαγραφή
    3. Μα γιατί το λες αυτό??
      Αφού λένε οτι με τις μάσκες θα αναπνέουν Co2
      Και η αστυνομία θα βάζει τα άρρωστα παιδιά σε ιδρύματα παρα την θέληση των γονέων τούς.

      Διαγραφή
    4. Έφαγες το σανο σου τώρα κάτσε στην τν σου βάλε και μια μάσκα να χωνέψεις

      Διαγραφή
    5. Εσένα ανόητε ήθελα να ήξερα αν ο παππούς ή η γιαγιά σου ήταν στο γηροκομείο του Ασβεστοχωρίου τι θα έλεγες... 20 + άνθρωποι πέθαναν μέσα λίγες μέρες

      Διαγραφή
    6. Αν ήταν στο Ασβεστοχώριον θα έλεγα αντε στο διαλο τομάρια που τους αφήνεται να πεθάνουν αβοηθητους, η μάσκα θα σας σώσει ξεπλημενοι εγκέφαλοι

      Διαγραφή
  2. Ελέγχους καθημερινά και ασταμάτητα και ο δήμος ας ενεργοποιηθεί μια φορά επιτέλους αυτό αφορά την υγεία άντε πια δήμαρχε και λοιποί ντροπή σας πια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ αν οι καφετέριες και οι ταβέρνες δεν βάλουν την καρέκλα μου στα 2 μέτρα από την καρέκλα του άλλου,δεν ξαναβγαίνω να τους αφήσω λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κόσμος διχάζεται γιατί από την μια η κυβέρνηση αλλά λένε σήμερα αλλά αύριο οξύμωρο σχήμα κατάντησε η ενημέρωση τόσους μήνες και από την άλλη η αδιαφορία των τοπικών αρχόντων σπέρνουν διχόνοια κάτι που βέβαια τους συμφέρει και τους βολεύει γιατί σκορπισμένα πρόβατα είναι χειρότερα και από τα πρόβατα άρα ούτε αντιδράσεις ούτε τίποτα οπότε περνάνε αυτά που θέλουν. Άρε καημένε κόσμε με την αφέλεια σου γίνονται πολλοί πλούσιοι να δω ποτέ θα ξυπνήσεις λαέ δύσμοιρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ακούτε εσείς που δεν είστε ψεκασμενοι; Η αλήθεια είναι Πάντα στην μέση.

      Διαγραφή
    2. Καλά αυτοί που κυβερνούν στο να διχάζουν τον κόσμο μανούλα, αυτός είναι και ο στόχος τους.

      Διαγραφή
  5. ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ Ο ΙΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΕΝΥΧΤΗΣ. ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ;;; ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΙΣΤΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΨΩΦΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς πρώτα θα ψοφήσεις εσύ από το ιο! εμείς που θα εμβολιαστούμε θα περιμένουμε τον επόμενο!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.