Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημ.Το Αλμωπίας: Ο Μιλτιάδης Χρυσοβαλάντης υπεύθυνος εθελοντισμού



Από την Δημ.το Αλμωπίας ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Προέδρου κ. Γιώργου Τζάτση ορίζεται ο κ. Χρυσοβαλάντης Μιλτιάδης του Ανδρέα,  Νοσηλευτής, ως υπεύθυνος εθελοντισμού.  

Ο Εθελοντισμός,  ως αυθόρμητη και ανιδιοτελής προσφορά,  μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο,  στις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο τόπος μας.  Σκοπός η ενίσχυση των εθελοντικών δραστηριοτήτων στον τόπο μας με δράσεις όπως: η προώθηση του εθελοντισμού, η κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, η προστασία της δημόσιας υγείας, ο καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων, η προστασία του περιβάλλοντος και πολλές άλλες.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Όταν λένε Δημ.το Αλμωπίας πρέπει να ξέρουμε τι σημαίνει?
    Βλέπω 3 νέους ανθρώπους να προσκυνούν κάποιους πολιτκους σε κάδρα.Δηλαδή νέος άνθρωπος να σέβεται? (πολύ ειναι_) να προσκυνάει?)περίπου το ίδιο ειναι..κάποιους πολιτικους ενώ η χώρα μας κινδύνευσε τα τελευταία 10 χρόνια να χρεωκοπήσει.
    Τι συμπέρασμα να βγάλω πέστε μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβα αυτα που λεει ο παραπανω συμπολιτης μας....Αυτη η ομαδα θα ελεγχοι και τους καδους? Πολλα σκουπιδια εξω απο τους κατεστραμενους καδους!!! Π.χ. Εξαπλατανος....ουτε πανω στυς κεντρικους δρομους δεν κρατανε τους τυπους να αντικαταστησουν με καινουριους καδους και να βελτιωθει η βιτρινα του χωριου!!! Και το βασικοτερο να το κανουν για την υγεια των ανθρωπων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.