Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Μια μικρή νίκη κόντρα στην επιστροφή των εργολάβων


Μια μικρή νίκη κόντρα στην επιστροφή των εργολάβων η παράταση των ατομικών συμβάσεων των εργαζομένων στη σίτιση, τη φύλαξη και την καθαριότητα των νοσοκομείων

Μια μικρή, αλλά παράλληλα μεγάλη νίκη υπέρ της Υγείας σημειώθηκε χθες στη Βουλή. Μετά τη συντονισμένη πίεση του ΣΥΡΙΖΑ κατατέθηκε, νομοτεχνική βελτίωση από τον Υπουργό Υγείας, που δίνει παράταση στις ατομικές συμβάσεις εργαζομένων στην καθαριότητα, τη σίτιση και τη φύλαξη, οι οποίοι εργάζονται στα νοσοκομεία της χώρας, μέχρι τις 31/12/2020.
Μια μικρή νίκη για τους εργαζόμενους κόντρα στην επιστροφή των εργολάβων, τώρα που μάλιστα έχουν προκηρυχθεί και οι πρώτοι διαγωνισμοί για την ανάληψη των τομέων αυτών από ιδιώτες. 
Το επόμενο βήμα και αυτό που ως Αξιωματική Αντιπολίτευση διεκδικούμε δυναμικά, είναι να δοθεί από το Υπουργείο Υγείας εντολή διακοπής των διαγωνισμών αυτών, που κάποιοι διοικητές, έχουν προκηρύξει σε ορισμένα νοσοκομεία, ανάμεσά τους και το Νοσοκομείο Γιαννιτσών. 
Ως ΣΥΡΙΖΑ, ζητάμε να μπει επιτέλους φρένο στις εξυπηρετήσεις σε ημετέρους και τις «δουλίτσες». Το Κράτος έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει το έργο της φύλαξης, της σίτισης και της καθαριότητας των Νοσοκομείων, το ίδιο καλά, με υποπολλαπλάσιο κόστος.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Εδώ και ενάμιση μήνα το γνωρίζουμε, μας το είπε ο διοικητής οτι αρχές Σεπτεμβρίου, θα ψηφισθεί τροπολογία και θα λυθεί το πρόβλημα.Ας είναι καλά οι κυβερνητικοί βουλευτές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως είναι λάθος η δημοσίευση για την ημερομηνία παρατάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι συμβάσεις των εργαζομένων στα νοσοκομεία Έδεσσας Γιαννιτσών λίγους 31-12-2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντι να κρυφτείς βγαινεις και πανηγυρίζεις. Εμείς οι εργαζόμενοι ξέρουμε πολυ καλά τι έγινε. Ξεχνάς τον προηγούμενο δικο σου Διοικητή που δεν έκανε το αιτημα ως 31/12/2019 και τις περιπέτειες που οδηγήσατε τις ζωες μας. Οπως και τις προεκλογικές μπαρούφες που ήρθες και μας έλεγες μεσα στο Νοσοκομείο.
    Η παράταση αυτη εχει αλλη υπογραφή. Ουτε να το διανοηθεις οτι βοηθήσατε
    Ισα ισα που το αφήσατε ως βομβα. Κρυψου και μην ξαναπερασεις απο το Νοσοκομείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμμία νίκη δική σου. Η παράταση αυτή είναι αλλουνού νίκη. Εσύ αδιαφόρησες.
    Μία καθαρίστρια του Νοσοκομείου Γιαννιτσών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.