Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας


Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας εκφράζουν δημόσια τις ολόθερμες ευχαριστίες του προς την Α/θμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Πέλλας και ειδικότερα στην Πρόεδρό της Ιωάννα Ζαφειρίου για την παραχώρηση ηλεκτρονικών θερμομέτρων στην επιχείρησή μας. 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ούτε θερμόμετρα δεν έχετε στον δήμο καλά που σας κάνανε δωρεά κ εμείς περιμένουμε έργα που καναντησε ο δήμος αλλά ξέχασα εσείς νοικοκυρεψατε τον Δήμο και τα αυτοκίνητα μας θέλουν όλα αμορτισέρ από της τρύπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Πρόεδροι των δημοτικών επιχειρήσεων έχουν χάσει τον μπούσουλα. Δωρεά θερμομέτρων στον Επιτροπάκη 24.99 ευρώ. ευχαριστήριο στα ΜΜΕ. Μετακινήσεις εργαζομένων ο Βαλνάρης στους παιδικούς. πανικός στους εργαζομένους χαμός στα sites, καμμία απάντηση στα ΜΜΕ, Πρωτοβουλία όσον αφορά την πανδημία καμμία και από κανένα αιρετό της ΤΑ του δήμου Πέλλας. Σας χαίρομαι Γιαννιτσιώτες για τις επιλογές σας

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.