Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Πρώτο κουδούνι» με μάσκες και αποστάσεις στα σχολεία του Δήμου Πέλλας (φωτο)



Με τον καθιερωμένο αγιασμό και παρουσία ελάχιστων εκπροσώπων από μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς χτύπησε, σήμερα Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020, το πρώτο κουδούνι για τους μαθητές όλων των σχολείων του Δήμου Πέλλας.

Ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος παραβρέθηκε, μαζί με τους Αντιδημάρχους κ.κ. Α. Καραφυλλιά και Γ. Φωκά και τον Πρόεδρο της Β΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Π. Σεραίδη, στον αγιασμό του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών, του Δημοτικού Σχολείου Εσωβάλτων και του 4ου Γυμνασίου Γιαννιτσών. Παράλληλα, αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι παρέστησαν στον αγιασμό σχολικών μονάδων.

Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, ζήτησε από μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να έχουν υπομονή και δύναμη για να υπερβούν τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς. Με υπευθυνότητα, ακούγοντας τις οδηγίες των ειδικών και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, εύχομαι η επόμενη παύση των μαθημάτων σας να γίνει στις διακοπές των Χριστουγέννων, είπε χαρακτηριστικά και επανέλαβε ότι ο δήμος θα συνεχίσει, να προσφέρει και να υποστηρίζει τα σχολεία με ό,τι χρειάζονται.

Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο ο Δήμαρχος είδε τα νέα w.c. που ολοκληρώθηκαν από το πρόγραμμα Φιλόδημος που βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλες τις σχολικές μονάδες, ενώ στο Δημοτικό Σχολείο Εσωβάλτων ξεναγήθηκε στη νέα δανειστική βιβλιοθήκη που ολοκληρώθηκε μέσα από το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας TAP μετά από αίτημα του δήμου Πέλλας.












Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΣΤΕ!!!ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΖΕ Η ΠΟΛΗ ΚΟΡΟΝΩΙΟ ΕΣΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ!!! ΑΣ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η πολη γεμισε κορωνοιο απο κατι καγκουρες σαν εσενα που δεν φορασ μασκα και δεν τηρεισ κανενα μετρο

      Διαγραφή
    2. Προφανώς έχεις αμεσον συμφέρον να χαρακτηρίζεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις επειδή είπαν αυτά που συζητούν φανερά οι περισσότεροι στα Γιαννιτσα.

      Διαγραφή
  2. από καθαρίστριες πως πάμε Δήμαρχε; καθαριστικά υλικά; απολυμάνσεις χώρων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΝΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
      ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΝΗ ΣΗΚΩΝΕΤΕ

      Διαγραφή
    2. Προς 10:01 Τώρα γράφεις με κεφαλαία;;; Επαγγελματικές απαντήσεις.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.