Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκπαιδευτικές επισκέψεις Νέων Γεωργών ΠΕ Πέλλας (φωτο)Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις που διοργάνωσε ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας στην AgroPella Μονοπρόσωπη. Ι.Κ.Ε .

Από τις 15-9-2020 και ημέρα Τρίτη έως τις 21-9-2020 και ημέρα Δευτέρα, Νέοι Γεωργοί των προγραμμάτων κατάρτισης με κωδικούς:281,282,283,284,285 στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο: «Δράσεις κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για νέους γεωργούς και μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις» ενημερώθηκαν για την επεξεργασία - μεταποίηση - τυποποίηση αγροτικών προϊόντων.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις και δραστηριότητες του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας έδειξε έμπρακτα με την παρουσία του, ο περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος για τα αγροτικά θέματα της Π.Ε.Πέλλας κ.Ζέρζης Πέτρος, ο οποίος αφού ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο υλοποίησης προγραμμάτων κ.Σιδηρόπουλο Μιχαήλ για την πορεία της εκπαιδευτικής διαδικασίας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους ρυθμούς αλλά και την ποιότητα των εκπαιδεύσεων των Ν.Γεωργών της Π.Ε.Πέλλας.

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας ευχαριστεί Θερμά τους κ.Σιουκιούρογλου Νικόλαο και Χρήστο για την λεπτομερή, έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των Νέων Γεωργών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.