Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Καρασμάνης για το Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας


Μετά την αποστολή των αναγκαίων εγγράφων θα υπογραφεί η απόφαση για τη συμπληρωματική χρηματοδότηση των 400.000 ευρώ για το Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας

Η αποστολή των αναγκαίων εγγράφων από το συναρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών  απομένει για την υπογραφή της απόφασης συμπληρωματικής χρηματοδότησης 400.000 ευρώ για τα έργα του Αθλητικού Κέντρου Έδεσσας.
Αυτό προέκυψε μετά από νέα συνάντηση του Γιώργου Καρασμάνη με τον αρμόδιο Γ.Γ. του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Σκάλκο,  ο οποίος και ενημέρωσε τον πρώην Υπουργό ότι η απόφαση για την συμπληρωματική χρηματοδότηση δεν έχει υπογραφεί, διότι δεν έχει ακόμη αποσταλεί από το Υπουργείο Εσωτερικών ο ολοκληρωμένος φάκελος με τα αναγκαία έγγραφα. Ταυτόχρονα, επαναβεβαιώθηκε ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης είναι θετικό στην συμπληρωματική χρηματοδότηση των 400.000, όπως ακριβώς ο Γιώργος Καρασμάνης έχει ήδη ενημερώσει με το σχετικό Δελτίο της 25ης Αυγούστου. Επεσήμανε  ότι το Αθλητικό Κέντρο είναι έργο που αποφάσισε και δρομολόγησε η Νέα Δημοκρατία, γι’ αυτό άλλωστε και απεντάχθηκε δύο φορές για λόγους μικροκομματικών και μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων. Την τελευταία δε φορά, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να αποδεχτεί την χρηματική πίστωση που είχε δεσμευτεί από την προηγούμενη Κυβέρνησή μας, και εξουσιοδότησε το Δήμαρχο να υπογράψει την προγραμματική σύμβαση στις αρχές του 2015. Ωστόσο, το απένταξαν πάλι, χωρίς ποτέ να δώσουν απάντηση στο ¨γιατί¨ και ¨ποιοι¨ και με ποια αιτιολογία εισηγήθηκαν και αποφάσισαν την απένταξή του.
Τα τεσσεράμισι χρόνια που προηγήθηκαν της επανόδου της Νέας Δημοκρατίας στη διακυβέρνηση της χώρας, ο Γιώργος Καρασμάνης με συνεχείς – συνολικά 8 (οκτώ) και πιεστικές κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του – έδωσε ανυποχώρητα τη μάχη για την επανένταξη του σημαντικού αυτού έργου. Μάλιστα δε, μετά την τελευταία παρέμβασή του, είχε διαμηνύσει ότι το Αθλητικό Κέντρο της Έδεσσας θα προχωρήσει και θα ολοκληρωθεί με την νέα – τη σημερινή – Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας!
Ο πρώην Υπουργός είχε επικοινωνία με τον Δήμαρχο της Έδεσσας – ο οποίος επίσης έχει θέσει ως προτεραιότητά του την κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου – τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις και είναι σε συνεχή επικοινωνία μαζί του. Είχε επίσης, την τελευταία εβδομάδα, συνεχείς επαφές με τους τεχνοκράτες των συναρμόδιων Υπουργείων, προκειμένου να ολοκληρωθεί το ταχύτερο ο σχετικός φάκελος και να υπογραφεί η απόφαση για τη συμπληρωματική χρηματοδότηση των 400.000 ευρώ.

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 comments:

 1. Πω,πω, πολύ κακός ο καρασμανης, ούτε λίγο ούτε πολύ λέει κατάμουτρα στο σταμενιτη ότι πριν μια βδομάδα μας παπαληροφορούσε ότι υπογράφτηκε η απόφαση για τα 400 χιλιαρικα.Διονυση τι λές για αυτό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κάτι για κάτι δρόμους που λέγατε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όλα στο πόδι.... Άριστοι σε όλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.