Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλειστά τα σχολεία Πέμπτη και Παρασκευή στην Πέλλα



 Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου παιδείας, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες της ΠΕ Πέλλας την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Σε όλη την επικράτεια τα σχολεία που παραμένουν κλειστά είναι τα εξής:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. Έλεος πια και πότε θα ενημερωθείτε εμείς οι γονείς τι ζούμε απορώ ποιος τα σκέφτεται αυτά κλείστε όλοι τη χώρα αντε πια άσχετοι όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα και καλή βραδιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως εκεί στο υπ παιδείας πρέπει να δουλεύουν υπερωρίες, 21:00 το βράδυ βγάλανε ανακοίνωση.
    Ας τη βγάζανε στις 02:00 τα ξημερώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα καφέ και τα φροντιστήριο ορθάνοιχτα αλλά τα σχολεία κλειστά.
    Έλεος!
    Απόλυτη ανικανότητα και ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΆ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ!!!!!!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.........
    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα τρελάνετε τον κόσμο ρε αθεόφοβοι! Προκειμένου να γινει το πείσμα της στριγγλας της Κεραμιδεως, να μη σπασει τα μεγαλα τμήματα, να μη μισθωσει αιθουσες να μη ξοδεψει για θερμανση, να μη πληρωσει άλλους αναπληρωτες ή ωρομίσθιους καθηγητες, δασκαλους τα σχολεία θα πανε κατα διαόλου! Προκειμένου να μη κλείσουν προσωρινα, τα εργοστασια-εστιες επιδημιας η κοινωνία θα πάει καταδιαόλου! Και οι Τουρκοι με την αποτελεσματικη-επικοινωνιακη μας κυβερνηση , θα πιουν καφε με το Ορουτσ-Ρεισ στον Λευκό Πύργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλήθεια πως γίνεται τα παιδια να πηγαίνουν σε όλες τις δραστηριότητες τους ( στίβο ,μπάσκετ, μουσική, Κδαπ ....) και να μην μπορούν να πάνε σχολειο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μας δουλεύουν μωρέ? Δεν το εβλεπαν όλη μέρα? Έπρεπε να πάει δεκα η ώρα να το ανακοινώσουν? Ετοιμάσαμε τσάντες κ βάλαμε τα παιδιά για ύπνο. Τι θα τους πούμε το πρωί? Έχουμε καταντήσει αναξιόπιστοι γονείς με τις βλακείες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν βλέπουμε κόκκινο σηματοδότη σταματάμε το αυτοκίνητο μας. Όταν ανάψει το πράσινο ανθρωπάκι αφήνουμε τους πεζούς να περάσουν. Καλά μέχρι εδώ; Ρωτάω λοιπόν γιατί δεν άνοιξαν τα σχολεία την Δευτέρα και έδωσαν εκ νέου αναστολή μέχρι την Παρασκευή; Καλά μέχρι εδώ; Θα μας απαντήσει κάποιος πως είναι δυνατόν με τόσα λίγα κρούσματα που ανακοινώνουν να παίρνονται τέτοια μέτρα; Μήπως δεν θα μας ανακοινώσουν ποτέ τον ακριβή αριθμό των κρουσματων για να καλύψουν την ευθύνη των γνωστών σε όλους υπαιτίων και αυτών που τους καλύπτουν; Καλά μέχρι εδώ; Υπάρχει Δικαιοσύνη να ασχοληθεί με τις ευθύνες και τις παραλείψεις για τον εφιάλτη που ζει η κάθε οικογένεια; Τέλος από ότι γνωρίζουμε όλοι οι γονεις σε κανένα σχολείο δεν έχει γίνει πιστοποιημένη απολύμανση παρά ψευτοκαθαρισμος και προχειρότητα. Αν όλα είναι καλά μέχρι εδώ τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας που μας διοικούν αυτοί οι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκαιο δεν μας λένε τον ακριβή αριθμών των κρουσμάτων για να αποφύγουν κάτι μάλλον........

      Διαγραφή
  10. Σε κάνα μήνα ελπίζω να μην κλαιμε κατά τα άλλα όλα τα σχόλια αποδεκτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι εναι η ενημερωαη με μεγάλη καθυστερηση αλλα και αν υπάρχουν κρουσματα σε παιδιά?? Για σκεφτειτς να ανοιξουν και να έχουμε 100 κρουσματα σε παιδιά και οικογένειες μετά 1 εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας βγουν επιτέλους να μας πουν την αλήθεια ! Έχετε τόσα κρούσματα και πρέπει να γίνει αυτό ! Ο κόσμος κουράστηκε !!!

      Διαγραφή
  12. ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΏΝ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΌΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΆ. Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΛΕΕΙ, ΛΑΘΡΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ.
    ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΤΟΙΜΟ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ...........ΤΟΝ Π@@@@Ο - ΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ 2.01ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑ ΤΟ ΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.