Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πέλλας: Αύριο Δευτέρα η παραλαβή των βιβλίων από τους γονείς των μαθητών



Με ηλεκτρονικό ενημερωτικό σημείωμα η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας καλεί τους διευθυντές των Δημοτικών σχολείων να ενημερώσουν τους γονείς για την παραλαβή των βιβλίων που θα γίνει αύριο Δευτέρα.
Συγκεκριμένα, στην ενημέρωση των Διευθυντών αναφέρεται το εξής:
"Με ευθύνη των Διευθυντών/τριών και Προϊσταμένων των Σχολικών Μονάδων να ενημερωθούν οι γονείς ώστε να παραλάβουν τη Δευτέρα 21-9-2020 τα σχολικά βιβλία. Η προσέλευση των γονέων να γίνει σε μικρές ομάδες τηρουμένων όλων των μέτρων ασφαλείας και πρόληψης μεταδοτικότητας COVID."

Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι Σχολικές Μονάδες της Διεύθυνσης Π.Ε. και Δ.Ε Πέλλας θα παραμείνουν κλειστές για την φυσική παρουσία των μαθητών το διάστημα 21 έως 25 Σεπτεμβρίου 2020.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Είναι ντροπή σας αυτό που κάνετε στα παιδιά. Από την μια να έρθουν να παραλάβουν τα βιβλία και από την άλλη κλειστά λόγω κορονοϊου. Κάτι μας κρύβεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι γονείς θα πραλαβουν,όχι τα παιδιά. Άνοιξε τα μάτια σου.

      Διαγραφή
  2. Μόνο ανόητοι θα σκέφτονταν αυτή τη διαδικασία. Δηλαδή οι μαθητές που μπορεί να μη γνωρίζουν το δάσκαλο τους και ο δάσκαλος χωρίς να γνωρίζει τους μαθητές του να συνεργάζονται στη διαδικασία της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Και με ποια δικαιολογία δεν ανοίγουν αύριο τα σχολεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την Τρίτη αφού οι Διευθυντές και οι Προϊστάμενοι Σχολικών μονάδων κάνουν έπαρση της σημαίας στα σχολεία τους , μόνοι και εκπαιδευτικοί και μαθητές την παρακολουθούν σε ζωντανή σύνδεση, θα ξεκινήσουν διαδικτυακά τα μαθήματα.
    Μπορεί να το δούμε και αυτό.

    Όπως λέει ο λαός μας: Με πορδές δε βάφεις αυγά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η έπαρση σημαίας εν μέσω lockdown μοριοδοτείται για την κατάληψη θέση στελέχους εκπαίδευσης;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.