Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατάθεση αιτήσεων για το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Σκύδρας


Ο Δήμος Σκύδρας, μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας, ξεκίνησε και φέτος τις προετοιμασίες για τη σύσταση και τη  λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου  για τη σχολική χρονιά 2020-21.
  Σκοπός του είναι η φροντιστηριακή στήριξη μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου  οικογενειών  που πλήττονται από τις επιπτώσεις της κρίσης. 
  Με την παρούσα, λοιπόν, προσκαλούμε όσες κι όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην κοινωνική – εκπαιδευτική αυτή δράση, είτε ως μαθητές είτε ως εκπαιδευτικοί, να καταθέσουν αντίστοιχη αίτηση στο Δημαρχείο Σκύδρας -Τμήμα Παιδείας- μέχρι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020. 
  Επισημαίνουμε την ιδιαίτερη σημασία που  έχει κάθε φορά η εθελοντική προσφορά των εκπαιδευτικών μας για την αποτελεσματική υλοποίηση του κοινωνικού φροντιστηρίου.
  Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες - οι μπορούν ν΄απευθύνονται στο αρμόδιο στέλεχος Εύχαρη Γραμματοπούλου,τηλ:2381351876, ηλεκτρονική διεύθυνση: grammatopouloue@skydra.gov.gr

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.