Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Έλεγχοι από τα έξι κινητά συνεργεία του ΕΟΔΥ



Σε έξι σημεία της πόλης των Γιαννιτσών βρίσκονται από το πρωί και πραγματοποιούν ελέγχους ισάριθμα κινητά συνεργεία του ΕΟΔΥ.
Το ενδιαφέρον των πολιτών και εργαζομένων σε φορείς του δημοσίου και στον ιδιωτικό τομέα για τους δειγματοληπτικούς ελέγχους, είναι πάρα πολύ μεγάλο εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή από την επιδημική εστία της κονσερβοποιίας των Γιαννιτσών. Όπως δήλωσαν μέλη των κινητών συνεργείων του ΕΟΔΥ, οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι γίνονται για την σαφέστερη εικόνα διασποράς του covid-19 στην περιοχή. 

Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος με δήλωσή του επισημαίνει τα εξής:
"Συνδημότες μου, το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων στη χώρα μας περιλαμβάνει και πολύ μεγάλο αριθμό κρουσμάτων στην Π.Ε. Πέλλας. Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε περιοριστικά μέτρα τα οποία έχουμε όλοι υποχρέωση να τηρήσουμε αυστηρά, αισιοδοξώντας ότι μετά από 14 ημέρες η κατάσταση θα έχει βελτιωθεί.Μέχρι τότε υπευθυνότητα, σεβασμός στο συνάνθρωπο και  πειθαρχία. Προκειμένου να έχουμε σαφέστερη εικόνα της διασποράς του ιού, στην περιοχή μας, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου σε έξι (6) σημεία της πόλης των Γιαννιτσών θα βρίσκονται κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ και θα πραγματοποιούν δειγματοληπτικούς ελέγχους." 

Τα συνεργεία  τα οποία ξεκίνησαν από τις 9.00 το πρωί βρίσκονται στα παρακάτω σημεία:  
Δημαρχείο
Αμαξοστάσιο Δήμου (γκαράζ)
Νοσοκομείο Γιαννιτσών
Πλατεία Γκόνου Γιώτα
Αρχή Πεζόδρομου(Ράλλης)
Τέρμα Πεζόδρομου(Πλατής).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.