Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Έτοιμα για το «πρώτο κουδούνι» τα σχολεία - Στο Ειδικό Σχολείο Γιαννιτσών η Νίκη Κεραμέως



Σύσκεψη  πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του δημάρχου Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκου με τους προϊστάμενους της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ.κ. Θωμά Μπαχαράκη και Νικόλαο Αγγελίδη, την Πρόεδρο της Α’βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ιωάννα Ζαφειρίου, τον Πρόεδρο της Β’βάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Αντιδήμαρχο κ. Κων/νο Μπαλτζίδη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Πέτρο Σεραίδη.  
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο άνοιγμα των σχολικών μονάδων και στην ετοιμότητα Δήμου και Εκπαίδευσης προκειμένου η έναρξη της σχολικής χρονιάς να γίνει με ασφάλεια για μαθητές και εκπαιδευτικούς.  Ο δήμαρχος ενημέρωσε  αναλυτικά τους προϊστάμενους για τις ενέργειες των υπηρεσιών του δήμου ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολείων. «Η σχολική χρονιά που ξεκινάει σε λίγες μέρες αναμένεται να είναι ιδιαίτερη λόγων των πολλών και αναγκαίων μέτρων που θα  εφαρμοστούν στα σχολεία μας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Όλο αυτό το διάστημα οι υπηρεσίες του δήμου και οι αιρετοί συνεργάτες μου εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς για το άνοιγμα των σχολείων με απόλυτη προτεραιότητα στην προστασία της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών. Για το λόγο αυτό, απολυμάναμε όλους τους αύλειους χώρους, τους παιδικούς σταθμούς, συνεχίζουμε τις εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού όπου απαιτείται, αναμένουμε έως αύριο τις μάσκες από την ΚΕΔΕ, ενώ έχει γίνει ήδη προμήθεια ηλεκτρονικών θερμομέτρων για την καθημερινή θερμομέτρηση μαθητών και εκπαιδευτικών. 
Επιπλέον, ολοκληρώσαμε ταχύτατα το διαγωνισμό και τη διαδικασία πρόσληψης 85 καθαριστριών, έτσι ώστε τα σχολεία μας να καθαρίζονται εντατικά και με σχολαστικότητα. Έχοντας να αντιμετωπίσουμε ένα πρωτόγνωρο πλαίσιο επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων,  οι αιρετοί συνεργάτες μου και οι υπηρεσίες μας είναι πανέτοιμοι για ό,τι προκύψει, δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος. 

Στη συνέχεια ο δήμαρχος συνοδευόμενος από συνεργάτες του υποδέχθηκε την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως στο Ειδικό Σχολείο Γιαννιτσών. 










Γραφείο Τύπου Δήμου Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΣΤΕ!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ; ΑΠΛΑ ΒΓΗΚΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ; ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ,ΤΗΣ ΟΞΦΟΡΔΗΣ, Η ΚΑΤΑΞΟΔΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ;ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΣΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα μάσκες δεν ήρθαν στα σχολεία, ούτε καθαρίστριες, ούτε απολυμανσεις δεν έχουν γίνει. Λογικό είναι να μην ανοίξουν τα σχολεία στην Πέλλα ειδικά μετά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια, ακατάλληλα για παιδιά και λογικά σκεπτόμενους. Εκτός κι αν είσαι Νέα Δημοκρατία οπότε έχεις το ακαταλογιστο και πιστεύεις ότι λέει ο Σκάι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΚΕΔΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

      Διαγραφή
  4. Όλος ο νόμος είναι σε καραντίνα και τα σχολεία θα ανοίξουν στην ώρα τους,πόσο δούλεμα ακόμα θα φάει ο Έλληνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.