Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαδηλώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία


Συγκεντρώσεις κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της περιφέρειας, μετά από διαδικτυακό κάλεσμα.

Στην Αθήνα η συγκέντρωση με τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων οργανώθηκε στην πλατεία Συντάγματος.

Στη Θεσσαλονίκη έγινε στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία, με κεντρικό πανό όπου αναγράφονταν «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας. Όχι στα υποχρεωτικά εμβόλια, μάσκες και μαζικά τεστ». Οι διαδηλωτές, αφού πέρασαν από κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατέληξαν και πάλι στην παραλία, μπροστά από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου. Κρατώντας, μεταξύ άλλων και ελληνικές σημαίες, φώναξαν συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, και της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας.

Σε όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης, τόσο στην Αθήνα, όσο και τη Θεσσαλονίκη, οι συγκεντρωμένοι δήλωναν αποφασισμένοι να μην αφήσουν τα παιδιά τους να πάνε στο σχολείο με μάσκα, ενώ στη Θεσσαλονίκη υπήρξε και αντίδραση για την παρουσία των μέσων ενημέρωσης.

Σε όλες τις συγκεντρώσεις οι διαδηλωτές, έκαψαν και ποδοπάτησαν μάσκες και φυσικά δεν τηρούσαν τα μέτρα για την προστασία από τον SARS-CoV-2.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Αυτοι και αν νοσήσουν ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ γιατί είναι άξιοι της τύχης τους!!!οι υπόλοιποι όμως που θα κολλήσουν και ενδεχομένως να διασωληνωθουν η και να χάσουν τη ζωή τους τι φταιν?ας σκεφτόμαστε λιγάκι και τον συνανθρωπο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μασκουλα γανθακι δες και λίγο Σκάι και όλα καλά θα πάνε δεν κολας

      Διαγραφή
    2. Εσύ να βγαίνεις μόνο μέχρι τις 12 σε μπαρ καφέ εστιατόρια γιατί πρέπει να σκέφτεσαι τον συνάνθρωπο οκ;

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους ξεκίνησε η αντίσταση.
    Αντε γιατί παραπηγε το δούλεμα, έχει φύγει εκτός ορίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί τόση άνοδο αόρατων κρουσμάτων;
    Για να τα οικονομανε οι ιδιωτικές κλινικές των φίλων;
    Βλέπετε Μαγιορκινης που ξεχαστηκε το όνομα του γραμμένο βρε, σαν τη μπαλατσινου ένα πράμα.
    Ε ρε δουλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ότι πιο αγράμματο, αναλφαβητο΄απαίδευτο ακροδεξιό έκτρωμα υπάρχει, κάτι "ιεροδηλωσίτες' Γκούμια, άδειοι τενεκεδες που βροντούν δυνατα, πνευματικοί καθοδηγητές! μπράβο σας τενεκέδες μου! τραβάτε μπροστάρηδες !το σύστημα σας χρειάζεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.