Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δάνης Τζαμτζής: Οφείλουμε ενωμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα για την διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων της Ανατολής



Με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης της 14ης Σεπτεμβρίου για τη γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής αναφέρει στην προσωπική του σελίδα:
Tιμήσαμε σήμερα την μνήμη των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων της Μικράς Ασίας που υπέστησαν γενοκτονία από τους Τούρκους. Μια γενοκτονία που κορυφώθηκε με την Μικρασιατική καταστροφή. Η Τουρκία που σήμερα συνεχίζει τις προκλήσεις, οφείλει να ζητήσει συγγνώμη για την γενοκτονία των Ελλήνων της Ανατολής, δηλαδή Μικρασιατών, Ποντίων, Ανατολικοθρακιωτών. Εμείς οφείλουμε ενωμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα για την διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων της Ανατολής. 
ΑΙΏΝΙΑ Η ΜΝΉΜΗ ΤΟΥΣ





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. όλοι οι άνθρωποι έχουν πονεμένες ιστορίες με συγγενείς τους.Αυτή όμως η εμμονή με το παρελθόν, με το μίσος της εκδίκησης ...το δεν ξεχνώ που ποτίζουμε τα παιδιά μας...Δεν μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.Δυνατότερο κράτος κανει.Ο άνθρωπος όμως γίνεται δυστυχισμένος.Κάποτε ας βάλλουμε τους ψυχολόγους στα σχολεία...κι ας πούμε οτι κάποτε ήταν η αστυνομία και ο στρατός που δίδασκαν όσα μας έμαθαν...Ευτυχώς πιά, η γνώση είναι ελεύθερη και δεν κρύβεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζαμτζη δε κάνεις καμιά δουλειά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι να λυπάσαι για ΄τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα. Μια τόσο μεγάλη γιορτή να την κάνεις με μπούρκα γιατί έτσι το θέλουν κάποιοι. Λες και εκεί που ήταν έξω, ο κορονοιός θα έπεφτε πάνω από τα δένδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλως το παλικαρι!αυριο θα πηγαινα στην νικολουλη να δηλωσω εξαφανιση γιατ καιρο εχουμε να σε δουμε!αλλα ετσι ειναι με τοσα κρουσματα στην πελλα μπηκες στην φωλια σου!στα δυσκολα γινεται η διαφορα δανη στα δυσκολα!αιντε καιρος να την κανεις πολυ σε αφησε ο τζιτζικωστας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο με γιορτές και φανφάρες ζείτε και φαίνεστε για να καρπώνεστε κανέναν μισθουλάκο. Με αυτά και με κάτι τέτοια ....ζήσαμε εμείς καλά και οι άλλοι να πάνε.... Τραλαλά και κουραφέξαλα είστε. Μάθαμε με μια γενοκτονία να περνάμε την ζωή μας σαν ....πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.