Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ορκίστηκε ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας (φωτο)



Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11.00 το πρωί, στα Γραφεία της Διοίκησης της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας η ορκομωσία του νέου Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας Χρήστου Δόντσου, παρουσία του Διοικητή της 3ης Υ.ΠΕ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη.
Ο νέος Διοικητής αναλαμβάνει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα την Δευτέρα.
Ο Χρήστος Δόντσος είναι γιατρός και κατάγεται από την Μηλιά Αλμωπίας, είναι Δημοτικός Σύμβουλος, εκλεγμένος με το συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου από όπου ανεξαρτητοποιήθηκε και είναι πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ Αλμωπίας. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Χρήστο καλή επιτυχία. Να δέχεσαι την καλοπροαιρετη κριτική κατά την άσκηση των καθηκόντων σου και να αγνοείς την κακοπροαιρετη. Να ξέρεις ότι είναι δύσκολο να αρέσεις σε όλους. Δεν είναι και απαραίτητο όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατάλαβες Χρήστο; με δικαίωσαν αμέσως ο 3.45 και ο 4.09. Κακοπροαιρετη και οι δύο. Αγνόησε τους. Θα ακολουθήσουν και άλλοι.

      Διαγραφή
  2. Ο κυριος εχει δικο του ιατρειο? Περα απο την ειδικοτητα που απεκτησε στο νοσοκομειο εδεσσας που αλλου εργαστηκε? Με ποια κριτηρια διοριστηκε διοικητης? Μαλλον κανενα καλο μπαρμπα θα ειχε και τον πρωοθησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουμπαριά με αντιδήμαρχο Έδεσσας έκανε. Αν παίζει ρόλο, αυτοί ξέρουν., λέμε.......

      Διαγραφή
  3. Υποδιοικητής σε λίγο ο πρώην έμπορος μηχανών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια και εύχομαι να παράγει έργο! Όσο αφορά την εικόνα που βλέπω και δεν αφορά τον κο Δόντσο, το δημόσιο έπρεπε να ξοδέψει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για τις τηλεδιασκέψεις; Δείτε τον εξοπλισμό, τηλεόραση και κάμερα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν λέμε διοίκηση τι εννοούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ως γιατρός είναι αποτυχημένος Ως διοικητής τελείως άπειρος Δε γνωρίζει καν τον εξοπλισμό του νοσοκομείου που διοικεί ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.