Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Περαιτέρω ενίσχυση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό


Στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης της με το απαραίτητο προσωπικό βάσει των διαμορφωθεισών συνθηκών, η Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών του Γ.Ν. Πέλλας σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 3ης Υ.ΠΕ Μακεδονίας και το Υπουργείο Υγείας

εντός του μηνός Σεπτεμβρίου προχώρησε :

· Στην προκήρυξη πλήρωσης δύο(2) θέσεων μονίμων Ιατρών:

Ενός ιατρού ειδικότητας Χειρουργικής
Ενός ιατρού ειδικότητας Παθολογικής Ογκολογίας

(Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων η 07.10.2020)

· Στην ολοκλήρωση των διαδικασιών, την τοποθέτηση και ανάληψη καθηκόντων πέντε (5) ειδικευόμενων νοσηλευτών στην Επείγουσα και Εντατική Νοσηλευτική:

Ενός (1) υπαλλήλου κατηγορίας/κλάδου ΠΕ Νοσηλευτικής
Τεσσάρων (4) υπαλλήλων κατηγορίας/κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής

Η Διοίκηση και το σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου Γιαννιτσών έχοντας ως γνώμονα πάντα τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης του σε όλα τα επίπεδα (στελέχωση, ιατρικός - υλικοτεχνικός εξοπλισμός ) με αποκλειστικό στόχο την παροχή ποιοτικότερων και αποτελεσματικότερων Υπηρεσιών στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής .

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ – Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Πρόεδρε κάνε καθαριότητα στα χωριό
    Οι μέρες είναι δύσκολες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτυχε να επισκεφθώ σαν ασθενής το Νοσοκομείο των Γιαννιτσών...είχα ακούσει κακές αρνητικές πέρσι και πήγα καχύποπτος...αλλαξα αμέσως άποψη από το προσωπικό και από τον διοικητή του Νοσοκομείου που με εξυπηρέτησε σ ένα ανθρώπινο πρόβλημα που είχα...Μπράβο λοιπόν στον διοικητή και το προσωπικό του για τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν..μακάρι να συνεχίσουν έτσι..το δημόσιο έχει ανάγκη τέτοια άτομα καιακαρι η ενίσχυση που θα γίνει να είναι σαν τους τωρινούς εργαζόμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες... Ο διοικητής ασχολήθηκε με εσάς; Εμάς (την πλειοψηφία δηλαδή) ούτε το νοσηλευτικό προσωπικό δε γυρνάει να μας κοιτάξει. Το δημόσιο έχει ανάγκη από επαγγελματίες και όχι από κάποιους/ες που πιστεύουν ότι πρέπει να εξυπηρετούν μόνο όποιον έχει μπάρμπα στην Κορώνη. Όσες φορές χρειάστηκε να νοσηλευτούν οικεία μου πρόσωπα ή να πάμε στα έκτακτα αγανάκτησα, ενώ έχω ιώβεια υπομονή.

      Διαγραφή
    2. πανε σε εφημερια του παπαγεωργιου ρε φιλε και ελα να μας πεις για υπομονη...το γιαννιτσων θα σου φαινεται θησαυρος

      Διαγραφή
  3. Υπάρχουν και ΑΡΙΣΤΟΙ24 Σεπτεμβρίου 2020 στις 8:27 μ.μ.

    Σίγουρα οι χρόνιες παθογένειες της δημόσιας υγείας έκαναν τους πολίτες δύσπιστους και επιφυλακτικούς. Το δικό μας Νοσοκομείο των Γιαννιτσών με τον νέο διοικητή έχει βρει πλέον τον βηματισμό του και εντος λίγου χρονικόυ διάστηματος έχουν λυθεί προβλήματα δεκαετιών. Προσωπικά με συγγενικό μου πρόσωπο είχα άριστη αντιμετώπιση και όταν χρειάστηκε διακομιδή σε τριτοβάθμια μονάδα υγείας όλα έγιναν με βάση τα ιατρικά πρωτόκολλα. Σε συνέχεια της δύσκολης περιπέτειας μετά το εξιτήριο χρειάστηκε προμήθεια αναλώσιμων υλικών. Με την παρέμβαση του κ. Λόγγου και των υπηρεσιών το θέμα λύθηκε άμεσα. Αυτού του είδους επιστήμονες χρειάζονται σε αυτές τις θέσεις και όχι αγκυλωμενοι και δυσκινητοι γραφειοκράτες. Μπράβο κ. Διοικητα και σε ευχαριστώ για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο για τις ενέργειες στην Διοίκηση. Φαίνεται η διαφορά στην εξυπηρέτηση. Ειδικά στο ογκολογικο είναι αισθητή η αλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.