Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κινητά συνεργεία του ΕΟΔΥ αύριο στην πόλη των Γιαννιτσών


Σύμφωνα με όσα αναγράφει ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αύριο Παρασκευή κινητά συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στην πόλη των Γιαννιτσών και θα  πραγματοποιούν δειγματοληπτικούς ελέγχους, για την σαφέστερη εικόνα διασποράς του covid-19 στην περιοχή. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Συνδημότες μου, το σημερινό αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων στη χώρα μας περιλαμβάνει  και πολύ μεγάλο αριθμό κρουσμάτων στην Π.Ε. Πέλλας. Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε περιοριστικά μέτρα τα οποία έχουμε όλοι υποχρέωση να τηρήσουμε αυστηρά, αισιοδοξώντας ότι μετά από 14 ημέρες η κατάσταση θα έχει βελτιωθεί.
Μέχρι τότε υπευθυνότητα, σεβασμός στο συνάνθρωπο και  πειθαρχία. 
Προκειμένου να έχουμε σαφέστερη εικόνα της διασποράς του ιού, στην περιοχή μας, αύριο Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου σε έξι (6) σημεία της πόλης των Γιαννιτσών θα βρίσκονται κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ και θα πραγματοποιούν δειγματοληπτικούς ελέγχους. 
Τα συνεργεία  θα ξεκινήσουν στις 08.30π.μ. στα παρακάτω σημεία:  
  • Δημαρχείο
  • Αμαξοστάσιο Δήμου (γκαράζ)
  • Νοσοκομείο Γιαννιτσών
  • Πλατεία Γκόνου Γιώτα
  • Αρχή Πεζόδρομου(Ράλλης)
  • Τέρμα Πεζόδρομου(Πλατής)"


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Στα χωριά θα γινει κανα τεστ; Όλα τα χωρια του δήμου είχαν κόσμο στον Παυλίδη! Με τον Κρόνο τι θα γίνει; Θα τελειώσει και το Αχλάδι και μετα θα μαθουμε για εκεί; Να κλείσουν όλους τους γερους άνω των 70 μέσα. Αλλιώς θα κλαψουμε πολύ κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι γεροι δεν πηγαν διακοπες για να σπειρουν τον κορονοιο οι νεοι πανε και κολησανε απο τουριστες οι ποκιτικοι το ξερουν απλα δεν το λενε απλα πολλοι νεοι δεν εχουν εκδηλωσει συμπτωματα εισαι λαθος φιλε μου. Κανενας ανω των 70 δεν δουλευε στο εργοστασιο για να μολυνει κοσμο αντιθετως νεοι δουλευουν και γυρνοντας απο τις διακοπες τους εγινε το κακο. Φιλικα το λεω. Μπορει να εχεις την δικια σου θδεολογικη θεωρια αλλα το αποτελεσμα μιλαει και τα δεδομενα δεν ανατρεπονται

      Διαγραφή
    2. Ρε μπαρμπα για το καλο σου το λεει.....αντε πια.

      Διαγραφή
    3. Φίλε το ξέρω ότι δεν δουλεύαν οι 70ρηδες απλά αυτοί θα κολλήσουν από τους θετικούς που κυκλοφορούν ανάμεσα μας.

      Διαγραφή
    4. 10:52 μ.μ.
      Δεν ειμαι μπαρμπας ειμαι 30 χρονων και καταλαβα για ποιον λογο το λεει απλα να λεμε την αιτια και εγω σαν νεος την λεω οι αλλοι νεοι ομως δεν λενε τιποτα παντα αλλοι φταινε...

      Διαγραφή
  2. Ο Δήμαρχος με αργοπορία και πάντα εκ των υστέρων....
    Ας μας πει τι μέτρα έχουν πάρει οι ίδιοι, για τις υπηρεσίες τους, το προσωπικό τους και φυσικά για του πολίτες.
    Πόσους ελέγχους έκανε η δημοτική αστυνομία, πόσες μάσκες μοίρασε, πόσες κλήσεις στα καφέ και μπαρ, πόσες απολυμάνσεις, το βοήθεια προσέφερε σε άτομα που δεν μπορούν να μετακινηθούν, πόσα χρήματα έδωσε στις σχολικές επιτροπές, και φυσικά εάν ενημέρωσε τον εισαγγελέα για το εργοστάσιο και την εγκληματική απόφαση να λειτουργεί ενώ υπήρχαν κρούσματα.
    και η αντιπολίτευση στο Δήμο δεν ακούγεται ...
    ούτε φυσικά και οι λαλίστατοι βουλευτές που καμαρώνουν με κάθε ευκαιρία στις φωτογραφίες που στέλνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δελτίο τύπου του Δήμου Πέλλας πουθενά. Τόλμησε να ψελλίσει αόριστα και δίχως ονόματα και διευθύνσεις των υπαιτίων στον προσωπικό του λογαριασμό. Ο Δήμαρχος μαριονέτα του γνωστού σε όλους επιχειρηματία που χρηματοδοτεί όποιον του γουστάρει. Αυτός ο τύπος κυβερνά έναν τόσο ιστορικό Δήμο και τον έχει βυθίσει στο τέλμα και τον μαρασμό. Υποτακτικός όπως πάντα στα αφεντικά του και άφαντος από την πιάτσα. Σήμερα βγήκε για φωτό με την υπουργό Παιδείας και ξανακρυφθηκε στο λαγούμι του. Ας απαντήσει λοιπόν πόσες πιστοποιημένες απολυμανσεις έκανε στα σχολεία που ανοίγουν την Δευτέρα; Που πάνε τα χρήματα των σχολικών επιτροπών; Νοικοκυρης με δανεικά δεν γίνεσαι Στάμκο γιατί έχεις υποθηκεύσει την χρηματοδοτηση των πολιτών (γιατί σε αυτούς ανήκει ο Δήμος Πέλλας) για την επόμενη δεκαετία. Με την λάσπη στον ανεμιστήρα κέρδισες εκλογές γιατί οι έλεγχοι δεν έδειξαν ενόχους. Ούτε έστειλες κάποιον στον εισαγγελέα για κατάχρηση.Αρα μας δούλευες και συνεχίζεις με τον πλέον επικίνδυνο τρόπο για το θέμα της πανδημίας. Δεν μπορεί ολόκληρη ΘΕΣ/νίκη 18 κρούσματα και η Πέλλα 70. Ντροπή σου και καλά θα κάνεις να παραιτηθείς όσο είναι καιρός γιατί τα δύσκολα για σενα είναι μπροστα νοικοκύρη της συμφοράς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η δική σου υπευθυνότητα Κύριε δήμαρχε που εδώ και 20 μέρες είχε βουιξει ο τόπος για τον εν λόγο εργοστάσιο που ήταν; Τι έκανεΕ σαν Δημοτική αρχή για να προφυλάξεις τους δημότες;; Ενημερωσες κανέναν υψιλα προϊστάμενο σου αν μια στο εκκατομυριο αυτα που ακουγόταν στην πιατσα ειναι αληθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπαρχει δημαρχος σαυτη την πολη;ουτε μια στο εκατομμυριο! μονο για να δινει καμια δουλεια στους ιδιους και ιδιους επαγγελματιες!φυσικα με κοστολογια στα υψη!

      Διαγραφή
  5. Τα παιδιά που θα πάνε στα σχολεία θα είναι ασυμπτωματικά,οι γονείς τους δούλευαν στον Παυλίδη.Εμείς θα τα στείλουμε γιατί ότι λένε το κάνουμε.Μετά θα διαμαρτυρηθούμε. ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσοχή σε αυτό που σας βάζουν στο λάρυγγα και να πάρουν δείγμα,δεν ειναι αθωοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστα!!! Οσοι εκαναν σε ιδιωτικο...βγηκε αρνητικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.